Life

Camelia Pătrăşcanu dezvăluie ce zodii sunt pe val până pe 14 august. Veşti bune pentru Capricorni

Camelia Pătrășcanu a realizat horoscopul pentru săptămâna 8-14 august și a spus ce îi așteaptă pe nativi. Unele zodii au parte numai de lucrurile bune.
07.08.2022 | 22:27
Camelia Patrascanu dezvaluie ce zodii sunt pe val pana pe 14 august Vesti bune pentru Capricorni
Horoscopul pentru săptămâna 8-14 august, realizat de Camelia Pătrășcanu. Foto: captură Antena 3
ADVERTISEMENT

Camelia Pătrășcanu a dezvăluit care sunt previziunile pentru săptămâna 8-14 august. Urmează zile bune pentru o parte dintre semnele zodiacale, iar Capricornii se numără printre cei vizați.

Horoscopul săptămânii 8-14 august, realizat de Camelia Pătrășcanu. Ce zodii vor fi pe val

Astrologul de la Antena 3 a spus la ce trebuie să se aștepte zodiile până pe 14 august. La jumătatea săptămânii, se formează fenomenul de Lună plină, iar cei care se gândesc la viitor trebuie să ia în calcul toate opțiunile.

ADVERTISEMENT

Berbec

Începutul de săptămână vine cu provocări pentru Berbeci. Vor avea loc mai multe întâlniri și discuții care țin de acte și se vorbește mai ales despre drepturi și obligații. Marți și miercuri, iau decizii importante în ceea ce privește situația financiară.

Joi și vineri se gândesc serios dacă se mai potrivesc în locul în care se află acum, poate fi vorba despre locul de muncă sau un grup de prieteni. Weekendul este rezervat pentru relaxare.

ADVERTISEMENT

Taur

Taurii își calculează banii încă de la început de săptămână, vor să știe cât au și ce pot să mai obțină. O vor ține așa până miercuri și pot chiar să poarte discuții oficiale. Începând de joi, pot apărea conflicte cu un superior de la serviciu. Duminică, petrec timp cu prietenii.

Gemeni

Gemenii pun preț pe relații, întâlniri, negocieri și cuvinte. Luni au programate întâlniri importante, în cadrul căruia pot primi sfaturi utile.

ADVERTISEMENT

În următoarele două zile sunt atenți la cheltuieli și își calculează următoarele achiziții. În a doua parte a săptămânii, s-ar putea ca unele dintre călătoriile programate să se anuleze.

Rac

În primele trei zile ale săptămânii, Racii sunt concentrați pe muncă. Colaborează și chiar primesc ajutor din partea celorlalți. În weekend, cineva le solicită ajutorul și vor să ajunge să investească timp, energie și chiar bani în această situație.

ADVERTISEMENT

Leu

Leii sunt într-o formă bună și își doresc să experimenteze lucruri noi. Marți și miercuri, muncesc din greu, dar rezultatele nu întârzie să apară. Începând de joi, le lipsește dorința de socializare, însă nu se feresc să fie sinceri. Sfârșitul de săptămână și-l petrec cu persoana iubită.

Fecioară

Fecioarele depun efort pentru ceea ce au de rezolvat, însă unul intelectual. Primesc vești bune încă din primele zile și pot avea parte și de un câștig financiar. Joi și vineri, ar putea apărea suprasolicitarea, însă în weekend, se vor relaxa alături de prieteni.

Balanță

Balanțele încep săptămâna pe drumuri, verifică niște acte și rezolvă treburi oficiale. Relațiile familiale merg bine, în plus, pare că reușesc să facă lucruri multe cu bani puțini. Joi și vineri, ar putea fi debusolați, deoarece își doresc un lucru pe care nu-l pot avea chiar acum. În weekend, le oferă ajutor celor dragi, dar se și îngrijesc de sănătate.

Scorpion

Scorpionii își dau seama cum să facă mai mulți bani fără să muncească șa fel de mult. Marți și miercuri, pot găsi soluții unor probleme. Spre sfârșitul săptămânii, atmosfera de acasă poate deveni tensionată.

Săgetător

Săgetătorii se adaptează de minune schimbărilor. În primele zile, se anunță câștiguri financiare. În a doua parte a săptămânii, ar trebui să evite drumurile lungi, deoarece ar putea deveni obositoare.

Capricorn

Primele două zile vor merge excelent din punct de vedere sentimental pentru Capricorni. Întreaga săptămână au tendința să cheltuie bani și să se răsfețe. Nativii trebuie să fie atenți atunci când călătoresc în afara orașului.

Vărsător

Vărsătorii primesc complimente încă din primele zile ale săptămânii. Marți și miercuri, ar fi indicat să se concentreze pe propria sănătate și să caute rezolvări. Oboseala din ultima vreme se acumulează, iar vineri și sâmbătă nu vor fi în cea mai bună formă.

Pești

Încă de luni, Peștii află ce au de făcut și cum trebuie să-și gestioneze activitățile. Marți și miercuri, au parte e susținere și sfaturi bune din partea oamenilor dragi și chiar se pot lansa în noi proiecte. În a doua partea a, săptămânii ar trebui să o ia mai ușor și să se relaxeze.

ADVERTISEMENT