Life

Camelia Pătrășcanu îți aduce horoscopul săptămânii 17-23 august! Gemenii sunt cu zâmbetul pe buze

16.08.2020 | 12:19
Camelia Patrascanu iti aduce horoscopul saptamanii 1723 august Gemenii sunt cu zambetul pe buze
ADVERTISEMENT

Săptămâna 17-23 te va surprinde plăcut, mai ales dacă te numeri printre nativii din zodia Gemeni, greu încercați în ultima perioadă. A venit momentul să dai frâu liber pasiunilor tale și să te îndrepți spre destinații la care până acum nici nu îndrăzneai să visezi.

Nu o spunem doar noi, ci și Camelia Pătrășcanu, care te îndeamnă să lași în urmă toate grijile și problemele vieții de zi cu zi. Fii foarte atent, însă, cum îți gestionezi bugetul pe care îl ai la dispoziție. Nu de alta, dar ai tendința să cheltuiești fără măsură.

ADVERTISEMENT

În cazul în care ești născut în zodia Fecioarei, astrologul Antenei 3 te anunță că urmează o serie de teste dificile, dar benefice pentru viitorul tău profesional. În sfârșit vei învăța cum să scapi odată pentru totdeauna de o inhibiție sau povară sufletească și să mergi mai departe fără probleme.

Camelia Pătrășcanu îți spune ce provocări te așteaptă în săptămâna 17-23 august

Berbec

Vei avea parte de un început de săptămână foarte bun, plin de energie, de originalitate, de implicare, spirit voluntar. Vei lucrurile în ritmul lor, pas cu pas și asta e foarte bine pentru că îți dă curaj să demarezi proiecte la care alții nici nu s-au gândit. În zilele de joi și vineri vei fi mai precaut în relațiile cu persoanele apropiate. La sfârșitul săptămânii atenție sporită la intențiile acelor colaboratori care nu îți mai prezintă mare încredere.

Taur

La început de săptămână vei dispune de bune inițiative. Este mai rentabil să lucrezi de unul singur, decât cu cineva care îți stă pe cap și asta pentru că trebuie să îți asculți sufletul sau intuiția. Așadar, luni și marți, debordezi de energie și asta te face să-ți urmezi viziunile. Însă, miercuri după-amiază și joi vei fi înclinat spre colaborare, mai atent la sugestii. La finalul săptămânii ar trebui să fii mai atent la sănătate.

Gemeni

Pentru tine săptămâna începe fabulos, cu mare chef de călătorii, de întâlniri. Luni, vei avea parte de multe informații, iar marți și miercuri, le poți folosi în lămurirea multor lucruri. Așadar, începutul de săptămână este foarte agitat. Miercuri și joi, spiritul gospodăresc își va spune cuvântul. În weekend vei avea chef de mare distracție.

Rac

Este o săptămână care pune accent, în special luni, marți și miercuri, pe aspectul financiar sau pe interesul personal. Vei avea tendința de a lua decizii cu îndrăzneală, care te va duce la atingerea scopului propus. Ești sătul să tot oferi fără să primești nimic în schimb. În weekend, este posibil să se ivească unele tensiuni în familie. Ai mare grijă!

Leu

Vei avea parte de un început de săptămână foarte bun. Până miercuri ești în plină efervescență. Joi și vineri vei avea parte de bani, de succes financiar. În week-end, îți propui să călătorești, însă ai grijă în alegerea companiei.

Fecioară

Luni și marți vei avea parte de întâlniri și teste, prin care vei învăța cum să procedezi pentru a scăpa de un complex, de o inhibiție. Scapă de această povară sufletească! Miercuri și joi sunt zile bune, iar în weekend se poate să continui munca, chiar dacă nu-ți convine.

Balanță

Primele trei zile ale acestei săptămâni îți aduc foarte multe întâlniri sau dispoziție socială, chiar mondenă. Vrei să-ți achiziționezi multe lucruri, și îți face plăcere să fii în compania oamenilor. Miercuri și joi, vei fi concentrat mai mult la muncă, iar în weekend ai nevoi speciale, emoționale însă, nu e nimeni acolo care să te ajute.

Scorpion

Începi săptămâna în forță, ai multe lucruri de făcut și cele mai bune aspecte astrale sunt acum favorabile. Știi ce vrei și cum să pui problema și ești capabil să înveți din greșeli. Miercuri și joi, este bine să fii mai receptiv la sfaturile primite, iar în weekend trebuie să ai mare grijă la sănătate.

Săgetător

Pentru tine, începutul de săptămână aduce victorii morale. Vei putea da sfaturi bune, deci, ești apreciat pentru înțelepciunea ta. Miercuri și joi vei fi angrenat în muncă și astfel vei câștiga mai mulți bani. În weekend, mare atenție la prietenii care nu sunt așa cum te aștepți! Te vor îndemna la excese și vei cheltui mulți bani.

Capricorn

Începutul de săptămână aduce interes și schimbări majore datorită unei alte persoane, care poate fi partenerul de viață. Pentru miercuri și joi, zilele sunt frumoase cu vești bune, fie de la șefi sau autorități. E bine să nu iei decizii numai după gândirea proprie. Pe weekend e bine să fii atent la pretenții, nu sunt persoane care să ți le satisfacă. Vei avea dispute cu partenerul de viață dacă o ții pe a ta.

Vărsător

Săptămâna pune accent pe popularitate, întâlniri frumoase și sociale. Ești într-o formă bună luni, marți și miercuri. Atenție la colaborări noi, ai nevoie de un specialist pentru a rezolva o problemă. În weekend, este posibilă o călătorie dar, atmosfera nu este foarte bună.

Pești

Se prefigurează multă muncă luni, marți și miercuri, dar cu mult spor mai ales într-un proiect original. E bine să îți lași intuiția să funcționeze. Miercuri și joi, ai parte de zile foarte bune și foarte sociale. Însă apar tensiuni în weekend, mai ales, dacă partenerul de viață îți face reproșuri.