Life

Camelia Pătrășcanu îți aduce horoscopul zilei de luni, 15 februarie. Racul ia o decizie importantă

15.02.2021 | 10:03
Camelia Patrascanu iti aduce horoscopul zilei de luni 15 februarie Racul ia o decizie importanta
ADVERTISEMENT

E luni, așa că trebuie să lași în urmă distracția din weekend și să treci la treabă. Nu de alta, dar dacă te numeri printre nativii din zodia Rac, ar fi păcat să ratezi ocazia de a prelua frâiele unui proiect pe care îl aștepți de atâta amar de vreme. E momentul tău, profită de el!

La o așa responsabilitate, e normal să ai emoții, dar încearcă să nu pui prea multă presiune pe umerii tăi. Ai acumulat deja suficientă experiență cât să reușești să-ți atingi obiectivul propus. Fii mai încrezător în forțele tale și vei vedea că succesul nu te va ocoli.

ADVERTISEMENT

Ești născut sub semnul Vărsătorului? Încearcă să o lași mai ușor cu sfaturile, dacă nu vrei să provoci un scandal în toată regula. Oricât de bune ar fi intențiile tale, nu trebuie deloc să te implici. Horoscopul este adus de antena3.ro.

Camelia Pătrășcanu îți spune ce surprize te așteaptă în ziua luni, 15 februarie

Berbec

Prietenii îți susțin crezurile şi idealurile, așa că pornești la drum plin de optimism și cu zâmbetul pe buze. Este o zi în care primești soluţii la probleme stringente.

ADVERTISEMENT

Taur

Ești foarte atent la mişcările celor din jur. Nimic nu-ți scapă astăzi. Orice decizie ai lua, o calculezi în funcție de cum acționează ei.

Gemeni

Este o zi a prieteniei și a distracţiei. Chiar dacă săptămâna abia acum începe, simți nevoia să-ți încarci bateriile și să abordezi lucrurile dintr-o altă perspectivă.

ADVERTISEMENT

Rac

Ești foarte implicat și iei decizii îndrăzneţe la locul de muncă. Unde mai pui că nu ții cont de ce spun șefii și astfel reușești să găsești cele mai bune soluţii la micile crize apărute pe moment.

Leu

Este o zi care poate aduce visare, îndrăzneală, planuri de viitor. Gândul îți zboară la viitor, mai ales că primești veşti de departe.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Încerci să convingi pe cineva să-ți susţină cauza, dar nu prea ai sorți de izbândă. Cu toate astea, nu te sfătuim să renunți. Găsești tu o soluție până la urmă.

Balanță

Ieși în evidenţă prin organizare şi determinare. Ba chiar poți deveni o sursă de inspiraţie pentru cei tineri, cu condiția să le împărtășești experiențele.

Scorpion

Muncești cu elan și te implici în proiecte extrem de dificile. În plus, ai şansa de a repara o problemă de natură profesională şi financiară în acelaşi timp.

Săgetător

Ziua este marcată de bucuria de a fi. Ai ocazia să-ți îndeplinești o mică dorință sau să rezolvi o problemă care se lăsa de multă vreme așteptată.

Capricorn

Ești foarte concentrat şi determinat să nu faci nicio greşeală, așa că acţionezi sub influenţa unei experienţe din trecut pe care nu vrei deloc să o repeți.

Vărsător

Încearcă să o lași mai ușor cu sfaturile, dacă nu vrei să provoci un scandal în toată regula. Oricât de bune ar fi intențiile tale, nu trebuie deloc să te implici.

Pești

Banii se află astăzi în centrul preocupărilor tale. Faci tot ce-ți stă în putință să nu pierzi timpul sau vreo oportunitate care poate apărea. În plus, nu e exclus să te evidențiezi la locul de muncă.

ADVERTISEMENT