Life

Camelia Pătrășcanu îți aduce horoscopul zilei de luni, 17 august. Peștii câștigă bani frumoși

17.08.2020 | 09:48
Camelia Patrascanu iti aduce horoscopul zilei de luni 17 august Pestii castiga bani frumosi
ADVERTISEMENT

Camelia Pătrășcanu îți aduce horoscopul de luni, 17 august, o zi în care provocările se țin lanț, atât în viața sentimentală, cât și la locul de muncă. După un weekend revigorant, începi săptămâna în forță și te pregătești să atingi obiective îndrăznețe.

Potrivit astrologului Antenei 3, ai toate calitățile necesare, așa că poți prelua fără probleme frâiele celui mai important proiect. Sau poate chiar te gândești serios să te implici într-o afacere care pare extrem de profitabilă.

ADVERTISEMENT

Și va fi, mai ales dacă te numeri printre nativii din zodia Pești. Asta pentru că îți intră în conturi sume de bani la care până mai ieri nici nu îndrăzneai să visezi. Încearcă, totuși să nu te lași dus de val. Nu de alta, dar în astfel de momente e cazul să devii mai chibzuit.

Camelia Pătrășcanu îți spune ce surprize te așteaptă în ziua de luni, 17 august

Berbec

Astăzi ești original şi dispui de idei inedite. Astfel vei reuși să rezolvi foarte multe lucruri. Atenţie totuși la bani! Nu cu bani se rezolvă toate problemele!

Taur

 Astăzi vei sta în umbră, nu îți dorești să ieși în evidenţă, pentru că există riscul să intri într-un conflict, chiar şi cu persoane din familie. Deocamdată te vei ocupa de tine şi îți vei consolida poziţia.

Gemeni

Ziua vine cu tot felul de veşti. Oamenii pe care îi vei întâlni îți povestesc tot felul de întâmplări. E bine ca secretele să rămână la ei. Atenţie mare dacă vei avea de făcut drumuri. Mai multă grijă! Rac. O zi cu atenţionare privind cheltuielile de timp, de energie, nu numai de bani. Mai ales când e vorba de prieteni. Poate nu toată lumea te merită în jurul ei.

Leu

Această zi îți poate aduce tot felul de tensiuni emoţionale, mai ales dacă ai probleme de rezolvat şi mai ales dacă nu ești de acord cu autorităţile sau cu diverse persoane cu care vei interacționa deoarece te vei impune într-un mod cam dur sau violent.

Fecioară

Ar trebui să fii mult mai mult preocupat de sănătate, astăzi. Pe de altă parte, s-ar putea să ai parte de o mică mâhnire la auzul unei veşti care nu te va atinge direct, însă cumva, ai fi vrut ca lucrurile să fie altfel. Balanţă. Ziua aduce mai ales spre prânz veşti bune de la prieteni, invitaţii care sunt foarte tentante. Nu ești sigur că le vei da curs, mai ales după ce te vei consulta cu partenerul de viaţă.

Scorpion

Vei avea o zi plină de muncă şi de efort, dar cu roade bune. Cu alte cuvinte, te vei gândi la o investiție pe viitor atât în imagine, cât şi în prestigiu. Săgetător. Astăzi ar trebui să fii mai cumpătat și să gândești de două ori înainte de a-ți exprima opiniile. Chiar dacă ai dreptate, nu toată lumea înţelege acest lucru. Atenţie mai ales la persoanele oficiale cu care vei comunica.

Capricorn

Ziua poate aduce multe emoţii şi înflăcărare, mai ales în raporturile cu persoanele foarte apropiate. E bine să le asculți mai atent. În felul acesta vei cântări mai bine cuvintele. Oamenii cu care te vei întâlni azi, au nevoie de încurajări şi aprecieri din partea ta.

Vărsător

Poți fi foarte popular astăzi. Oamenii îți vor aprecia calităţile şi asta te face să le arați din plin. Uneori, un pic excesiv. Este posibil să intrii în competiţie cu câteva persoane sau să te simți oarecum deranjat de reacțiile lor.

Peşti

Azi vei munci de zor, ești în contracronometru. Îți place ceea ce faci, de aceea ai toate şansele să câştigi bani, însă și efortul este pe măsură, aşa încât trebuie să te mobilizezi.