Life

Camelia Pătrășcanu îți aduce horoscopul zilei de luni, 20 iulie! Leul pune punct unei etape importante

20.07.2020 | 09:41
Camelia Patrascanu iti aduce horoscopul zilei de luni 20 iulie Leul pune punct unei etape importante
ADVERTISEMENT

Chiar dacă săptămâna este abia la început, nu duci lipsă de provocări, pentru că viața profesională merge mai departe și te așteaptă proiecte dificile pe care va trebui să le finalizezi în cel mai scurt timp cu putință. Indiferent de zodia în care te-ai născut, un lucru e cert: nu te plictisești deloc în această zi de luni.

O spune chiar Camelia Pătrășcanu, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați astrologi din România, care îți recomandă să înfrunți orice obstacol cu zâmbetul pe buze. Chiar dacă poate părea imposibil de trecut, vei vedea că atitudinea pozitivă este cheia succesului.

ADVERTISEMENT

Dacă te numeri printre nativii din zodia Leu, pregătește-te să închei un episod dificil din viața ta și să lași în urmă acea persoană care te-a rănit. Nu privi acest moment ca pe un eșec, pentru că nu e deloc așa. Un nou drum se va deschide în curând, chiar sub ochii tăi. Trebuie să îndrăznești mai mult.

Camelia Pătrășcanu îți spune ce surprize te așteaptă în ziua de luni, 20 iulie

Berbec

Astăzi, relaţia cu autorităţile sau anumite persoane care se impun în viaţa ta, se va schimba foarte mult, ce te va determina să stabilești ce este în avantajul tău, ce te pune în demnitate şi ce nu.

ADVERTISEMENT

Taur

Vei deschide un nou capitol în viața ta, îți construiești alte crezuri, pe care le vei urma obsesiv. Ca atare, îți vei schimba filosofia de viaţă, ceea ce nu este deloc rău.

Gemeni

Azi, mai mult ca oricând, nu vei pune accentul pe avere – mai întâi sănătatea şi apoi banii. Vei elimina orice contact cu acele persoane prin care simți că mai mult pierzi decât câştigi. Rac Totul se poate schimba în acest moment, mai ales relaţiile personale, dacă simți că cei cu care te-ai asociat, nu te văd, nu te recunosc, nu-ți apreciază valoarea şi nu te pun în demnitate.

ADVERTISEMENT

Leu

Azi vei încheia o etapă de viaţă, mai ales un episod de care te-ai ruşinat ori te-ai învinovăţit şi te vei separa de anumite persoane care nu te mai reprezintă acum.

Fecioară

Un moment romantic din viaţa ta, pe care nu l-ai încheiat sau nu l-ai înţeles corect, iată că azi este pus sub cheia adevărului. Așadar, o reîntâlnire cu cineva drag sau o informaţie, te va determina să iei decizia corectă. Balanță Pentru tine, Luna nouă aflată în zona puterii şi autorităţii, va face posibil ca mai ales în relaţiile de familie să impui nişte norme noi, iar pentru cei care nu le respectă, ai ac de cojocul lor.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Această zi îți aduce noi proiecte şi o nouă viziune a viitorului care implică totul, de la activităţi profesionale până la relaţiile sociale şi cele de familie. Vei demara un proiect pe termen lung de mare anvergură.

Săgetător

Azi pui mare preţ pe bani! Fie că este vorba de banii foarte bine chibzuiți, fie de o avere moştenită sau acumulată în timp, de data aceasta ești foarte econom, astfel încât te poți face câteva investiţii grozave.

Capricorn

Cum Luna nouă se află în zona relaţiei cu partenerul de viaţă sau cu o persoană foarte apropiată, în acest moment, vei putea pune bazele unui parteneriat foarte important în cariera ta și nu numai.

Vărsător

Această zi poate constitui sfârșitul unei etape și în același timp începutul alteia. Este o perioadă de analiză, de detașare, obiectivitate, mai puțină implicare emoțională, pentru a vedea în ce punct te afli în viața ta. Vei elimina unele proiecte care nu merg foarte bine.

Pești

Astăzi, Luna nouă influențează zona harului, ceea ce te face să înţelegi că nu poți face lucruri bune decât acolo unde ești născut pentru a le face. Ca atare, trebuie să conștientizezi că vei avea succes doar acolo unde activitatea se bazează pe un har, pe un talent.

ADVERTISEMENT