Life

Camelia Pătrășcanu îți aduce horoscopul zilei de marți, 4 august. Gemenii au planuri mari

03.08.2020 | 11:09
Camelia Patrascanu iti aduce horoscopul zilei de marti 4 august Gemenii au planuri mari
ADVERTISEMENT

Ziua de marți, 4 august îți aduce liniștea după care tânjeai de atâta amar de vreme, așa că e momentul să-ți faci bagajele și să pleci într-o binemeritată vacanță. Dacă ai persoana iubită alături, cu atât mai bine, dar dacă nu, vei avea parte de o surpriză din acest punct de vedere.

Nu o spunem doar noi, ci și astrologul Camelia Pătrășcanu, care te sfătuiește să uiți de cele trei ceasuri rele și să fii cu ochii în patru. Nu de alta, dar sufletul pereche îți va ieși în cale tocmai când încetezi să mai speri.

ADVERTISEMENT

Potrivit antena3.ro, dacă te numeri printre nativii din zodia Gemeni e momentul să-ți pui în practică planurile de viitor. Înarmează-te, însă, cu multă răbdare, pentru că vorbim despre un proces extrem de lung.

Camelia Pătrășcanu îți spune ce provocări te așteaptă în ziua de marți, 4 august

Berbec

Începutul săptămânii îți provoacă intuiția și geniul… pentru a lua hotărâri majore în viață. Prin puterea de convingere de care dai dovadă, vei reuși să obții din partea unei persoane, lucruri pe care nici nu avea habar că poate să le ofere.

ADVERTISEMENT

Taur

Azi ai noroc de un moment de Lună Plină. Vei putea lua decizii importante, datorită intuiției de care dai dovadă – cum trebuie să te comporți în mediul familiar și care îți va fi rolul. Gemeni Pentru tine, se anunță demararea unor noi planuri. Poate așa îți vei schimba felul în care privești viața! Vei avea mult de lucru încă de la începutul acestei săptămâni.

Rac

Ziua aduce o dorință puternică de a nu mai pierde, de a nu mai irosi, de a te gândi mai mult la persoana ta, de a avea grijă de finanțele tale. Leu Luna Plină te poate inspira să te pui mai mult în valoare, să-ți vinzi mai bine talentele. După-amiaza și seara, trebuie să fie rezervate pentru recuperare sau reflexie. Ca atare, trebuie să-ți acorzi mai mult timp. Fecioară Astăzi, pentru tine, Luna Plină este pe axa muncii. Munca ta se poate schimba, asta dacă vei îndrăzni să valorifici la maxim oportunitățile, să faci niște schimbări.

ADVERTISEMENT

Balanță

Luna Plină se află acum în zona inimii, bucuriei de a trăi. Te gândești să vezi tot mai des partea plină a paharului. Azi vei avea mult spor, mai ales de muncă intelectuală. Scorpion Luna Plină vizează mai ales cariera ta și felul în care te poziționezi vizavi de succes și reușită, mai exact, investiția pentru succes și reușită. Așadar, vei avea șansa să corectezi ceva ce ai făcut greșit.

Săgetător

O Lună Plină care vizează raportarea la reguli și norme. Vei avea nevoie de libertate. De aceea, vei aplica legile în stilul propriu. Ești preocupat de rezolvarea unor probleme pe care le-ai tot amânat.

ADVERTISEMENT

Capricorn

Luna Plină este fixată în zona câștigurilor, dar și a potențialului personal, a dorinței de a face lucruri. S-ar putea să-ți schimbi profesia. Vei avea momente dedicate relațiilor sociale, vei fi atent la tot ce se întâmplă în jurul tău. S-ar putea să primești o invitație la un eveniment care te va face fericit.

Vărsător

Azi ai Luna Plină chiar în semnul tău zodiacal. Poți lua decizia de a-ți schimba comportamentul, atitudinea. Vei începe săptămâna în forță, ești pe cai mari, ai autoritate, ești foarte implicat în desfășurarea unei activități importante demarată zilele trecute.

Pești

Luna Plină te invită la a lăsa în urmă supărări, nemulțumiri, care mai mult te inhibă și te complexează decât să te stimuleze în a da tot ce ai mai bun. Vei avea parte de un început de săptămână foarte bun.

ADVERTISEMENT