Life

Camelia Pătrășcanu, previziuni despre conjuncția Venus-Uranus în Taur! Viață nouă pentru două zodii!

Camelia Pătrășcanu face previziunie exclusive despre conjuncția Venus-Uranus din Taur de pe 30 martie. Ce să știe zodiile?
29.03.2023 | 08:30
Camelia Patrascanu previziuni despre conjunctia VenusUranus in Taur Viata noua pentru doua zodii
Camelia Pătrășcanu, totul despre conjuncția Venus-Uranus în Taur de pe 30 martie 2023. Foto: space.com/ Wikipedia/ ASTOR-FANATIK
ADVERTISEMENT

Camelia Pătrășcanu vă oferă un nou horoscop inedite! Conjuncția Venus-Uranus din zodia Taur, care se produce pe 30 martie 2023, deci în 24 de ore, are un impact semnificativ în viețile noastre! Previziunile sunt făcute în exclusivitate pentru FANATIK!

Camelia Pătrășcanu: ce ne aduce conjuncția Venus-Uranus în zodia Taur pe 30 martie 2023

Este o conjuncție foarte frumoasă. Ea începe din ultimele zile ale lunii martie și se întinde până pe 5 aprilie. Cel mai intens se simte pe 30 și 31 martie. E o conjuncție frumoasă pentru că se întâmplă într-un semn al sportului, Taurul, atât fizic cât și bănesc.

ADVERTISEMENT

Tocnai de aceea, pentru că încă suntem sub patronajul Berbecului, putem începe să realizăm lucruri pentru că avem cunoaștere, determinare și experiență.

Uranus anunță schimbări sau puterea de a modela lucruri încât să avem forța de a naviga printre posibilitățile de viitor în a alege ce e mai bun. Nu mai acționăm să mulțumim pe toată lumea, ci facem lucruri care ne sunt specifice, naturale, ne place mult, ne vin ușor, ne place să le facem.

ADVERTISEMENT

Planetele care urmează să se instaleze în Taur vor pleda câteva săptămâni pentru asta, să fim atenți la muncă și la câștiguri, dar nu obținute oricum. Venus ne dă variante de cum putem face lucrurile să ne priască. Găsim formula cea mai sinceră, cea mai specifică, prielnică, proprie, nouă în contextul pe care îl trăim.

Berbecii nu se mai păcălesc la bani

Pentru Berbeci, conjuncția Venus-Uranus poate aduce câștig financiar sau rezolvarea unei probleme financiare. Ies mai bine dintr-un calcul pe care și-l fac. Indiferent care e situația, au șansa să nu se păcălească la bani. Sunt foarte încântați și folosesc banii cu înțelepciune. Cântăresc bine dacă se dispensează de obiectele vechi, pentru că le pot recondiționa.

ADVERTISEMENT

Pentru Tauri, evenimentul astrologic vorbește de frumusețe, de stare corporală, dar și de alură. Fac o schimbare radicală de look. Se gândesc să se simtă bine cu adevărat, nu doar să arate bine. Poate fi vorba de o schimbare în alimentație sau în conduită. Au revelații despre ce înseamnă binele pentru ei. Vor încheia niște etape toxice și vor începe altele mai prielnice.

Pentru Gemeni, conjuncția aduce salvări miraculoase. Sunt jocuri de situații care se întâmplă în jurul lor. Chiar dacă se implică puțin, rezultatele sunt fantastice. E vorba de jocul sorții. Indiferent de problema care îi sâcâia, se petrec evenimente care duc lucrurile într-o zonă benefică.

ADVERTISEMENT

Pentru Raci, conjuncția Venus-Uranus poate aduce o nouă cunoștință, prietenia unei persoane neașteptate. Pot fi invitați în cercuri noi, unde întâlnesc oameni fascinanți. Pentru cei care se îndrăgostesc, totul începe ca un foc de paie. Pot da curs, deși nu e specific lor să se lase duși de val, dar sunt aspecte mult prea frumoase și o primăvară prea însorită să nu aibă fluturi în stomac.

Conjuncția Venus-Uranus în Taur aduce schimbări de dispoziție pentru Lei

Pentru Lei, vin schimbări de dispoziție în legătură cu probleme serioase. Conjuncția e lămuritoare mai ales pentru Lei în legătură cu poziția pe care o ocupă. Se pot elibera de o constrângere, care le stă mai mult pe cap decât pe suflet. Îi surprind pe cei din jur. Dacă e ceva care îi dezonorează pot rupe brusc anumite legături. Au și inspirație și putere în impunerea soluțiilor.

Pentru Fecioare, e o conjuncție minunată, mai ales privind comunicarea și dialogul. Au soluții. Primesc sfaturi aplicabile pe loc sau vine un act pe care îl așteptau. Veștile vin după o lungă așteptare. Grăbesc derularea unor pași. Unele se gândesc să facă o excursie în scopul de a rezolva ceva cu o persoană. De asemenea, unele pot studia lucruri care le pasionează.

Pentru Balanțe, e un fenomen  care aduce trezirea senzualității. Multe tânjesc după gesturi afectuoase și după mărturisirea sau dovada iubirii prin gesturi efective. Conjuncția poate schimba mai ales dispoziția partenerului de viață.

Pentru Scorpioni, conjuncția e fermecătoare. Pot face gesturi spontane. Se surprind pe ei înșiși. Sunt spontani și asta le poate plăcea celor din jur. Sunt ritmați, aplicați, au reacții bune, dau replica, vin cu soluții. Își doresc să placă și fac gesturi un pic mai extravagante decât de obicei.

Capricornii: iubire și tandrețe

Pentru Săgetători, sunt schimbări profesionale sau soluții originale. Pot stăpâni tehnologie nouă datorită cuiva care le dă sfaturi. Se adaptează repede la elementele de modernitate. Acum vor avea mai mult chef, receptivitate pentru a ține pasul cu vremurile.

Pentru Capricorni, conjuncția Venus-Uranus în Taur e aducătoare de iubire și de pusee de tandrețe. Unii pot deveni părinți, iar cei care sunt părinți participă la îndrăgosteala copiilor lor. Alții pot încerca o experiență nouă, o pasiune nouă.

Vărsătorii au parte de schimbări rapide în casă. Mută mobilă, achiziționează obiecte, fac șmotru și pot schimba fața căminului foarte rapid. Alții au parte de surprize, sunt călcați de musafiri. Sunt multe vizite și destul de frecvente, ceea ce îi mobilizează.

Peștii au parte de călătorii fascinante. Întâlnirile pe care le au cu persoane interesante și informațiile pe care le schimbă le dau idei noi. De asemenea, se întâlnesc cu persoane care le apreciază atuurile, destoinicia. Pe nepusă masă poate apărea necesitatea unei călătorii, dar cu un scop benefic. Banii vin datorită felului ingenios felului în care știu să pledeze pentru atuurile lor.

 

ADVERTISEMENT