Life

Camelia Pătrăşcanu ştie ce zodii vor avea o săptămână de vis. Atenţie, Scorpioni!

Principalele previziuni astrologice pentru săptămâna 18-24 iulie dezvăluite de Camelia Pătrășcanu, perioadă care se anunță a fi una de vis. La ce trebuie să fie atenți Scorpionii?
17.07.2022 | 21:33
Camelia Patrascanu stie ce zodii vor avea o saptamana de vis Atentie Scorpioni
Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 18-24 iulie. Foto: Antena 3
ADVERTISEMENT

Horoscopul pentru săptămâna 18-24 iulie 2022, realizat de astrologul Camelia Pătrășcanu, prevestește faptul că urmează o perioadă foarte bună pentru o parte dintre nativii zodiacului.

Horoscop pentru săptămâna 18-24 iulie, realizat de Camelia Pătrășcanu

Berbec

Ceva mai timizi în prima zi a săptămânii, Berbecii își schimbă radical atitudinea până miercuri, când vor spune clar și răspicat tot ce nu le este pe plac. După ce se rezolvă aceste lucruri, joi și vineri se anunță câștiguri financiare. Nativii nu mai acceptă ce li se dă și își cer drepturile care li se cuvin.

ADVERTISEMENT

Taur

Marți și miercuri, taurii devin conștienți de greșelile pe care le-au făcut în cazul colaborărilor anterioare. Sinceritatea îi ajută ca pe finalul săptămânii să se repoziționeze. Recunosc că au făcut greșeli, unele chiar mari, pentru care își cer scuze și fac tot posibilul să le repare.

Gemeni

Perioada aceasta aduce în viața Gemenilor adevărul și dreptatea de care au nevoie, în special în viața sentimentală. Astfel își fac ordine în viață și își schimbă atitudinea fata de partenerul de viață sau chiar și de copii, la al cărui viitor se cunosc destul de mult. În acest sens, joi și vineri vor lua decizii importante.

ADVERTISEMENT

Rac

Racii simt nevoia să nu mai fie neglijați sau desconsiderați, atât în viața de familie, cât și la locul de muncă. Pot lua chiar o decizie care să le schimbe cursul vieții. Alegerea nu este în favoarea faimei și a banilor, ci a liniștii sufletești.

Leu

În această săptămână, Leii vor să se afirme și să-și impună autoritatea. Luni și marți nu ezită să spună tot ceea ce gândesc, în ciuda faptului că unii ar putea fi deranjați de acest lucru. Joi și vineri pot face niște alegeri care să le schimbe cariera. În weekend, petrec cu prietenii.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Fecioarele își fac calcule financiare. Unii dintre nativi chiar se gândesc dacă să mai rămână la locul de muncă actual, într-o relație sau într-o prietenie. Până miercuri, se gândesc serios ce este toxic în mediul în care trăiesc și ce ar trebui să schimbe.

Balanță

Balanțele sunt atente la partener și sunt deschise la discuții, însă dacă realizează că nu au cine să vorbească, în a doua jumătate a săptămânii vor lua decizii singure. Unele dintre acestea presupun sacrificii financiare. În weekend, călătoresc.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Scorpionii încep săptămână cu multă muncă și până miercuri vor da tot ce au mai bun. Totul devine pentru ei o luptă contratimp, însă chiar și așa vor demonstra că știu ce fac. Joi și vineri pot apărea relații surpriză și sunt ușor de provocat de oamenii care nu reușesc să țină pasul.

Săgetător

Săgetătorilor le place să fie în centrul atenției și primesc cu ușurință complimentele. Chiar dacă la început de săptămână se răsfață, joi și vineri devin mai serioși. La locul de muncă pot avea probleme cauzate de neatenție și trebuie să-și repare greșelile. Weekendul îl petrec cu persoana iubită.

Capricorn

La începutul săptămânii, Capricornii sunt concentrați pe probleme de familie, de viață personală și observă foarte bine situația din jurul lor. Din acest motiv, joi și vineri vor avea reacții foarte calculate. Pot să aibă parte de surprize din partea copiilor.

Vărsător

Vărsătorii încep săptămâna cu gândul la bani și o continuă cu preocupări legate de acte, contracte și parteneriate. De asemenea, pot primi invitații la evenimente cu ștaif. Vor avea parte și de agitație, planuri care se schimbă și nesiguranță, dar totul se rezolvă în weekend.

Pești

Peștii vor cheltui bani în primele zile ale săptămânii. De altfel, trebuie să fie atenți la cuvintele pe care le transmit celor de la distanță, pentru că riscă să strice relații. Totodată, în a doua parte a săptămânii vor primi vești importante, iar weekendul îl petrec cu familia, a dezvăluit astrologul de la Antena 3. 

ADVERTISEMENT