Life

Camelia Pătrăşcanu are veşti fantastice pentru o zodie: “Jupiter în Berbec o ajută mult”

Camelia Pătrășcanu are vești fantastice pentru o zodie, care va fi ajutată de Jupiter în Berbec. Vor fi câteva luni avantajoase din punct de vedere profesional.
19.02.2022 | 06:30
Camelia Patrascanu are vesti fantastice pentru o zodie Jupiter in Berbec o ajuta mult
Camelia Pătrăşcanu are veşti fantastice pentru o zodie. Sursa foto: Captură YouTube
ADVERTISEMENT

Camelia Pătrășcanu vine cu vești fantastice pentru o zodie, care va avea o perioadă norocoasă anul acesta. Este vorba despre perioada mai – iulie, foarte benefică pentru nativul vizat.

Astrologul a dezvăluit că nativul Leu se va bucura de de rezolvări în această perioadă. Intrarea lui Jupiter în Berbec îi ajută foarte mult pe nativii acestei zodii.

ADVERTISEMENT

Perioada începând cu a doua jumătate a lui mai și până la final de iulie este “cea mai fericită a anului”, potrivit renumitului astrolog.

Camelia Pătrășcanu, vești fantastice pentru zodia Leu

Anul 2022 este important pentru nativul Leu “din perspectiva relațiilor personale”, după cum a menționat Camelia Pătrășcanu.

ADVERTISEMENT

“Dacă 2021 a pus problema raportului cu alte persoane, 2022 pune problema câștigului cu ajutorul unei persoane sau pierderilor din cauza unei persoane.”, a precizat astrologul pe canalul de YouTube.

Începând cu 11 mai, Leul va fi ajutat foarte mult de intrarea planetei Jupiter în Berbec. Până la finalul lunii iulie, acești nativi rezolvă probleme, strategiile și planurile pe termen lung.

ADVERTISEMENT

De asemenea, este o perioadă perfectă pentru ca Leul să-și facă planuri de studii, călătorii sau să dea examene. Sunt șanse mari să promoveze examenele și să aibă parte de reușite dacă încep noi proiecte.

“Este de notat faptul că Jupiter în Berbec ajută mult, de pe 11 mai până la final de iulie, în rezolvarea diverselor probleme și strategii, planuri pe termen lung, desfășurarea unui viitor, construirea unui viitor pe termen lung.

ADVERTISEMENT

Momentul cel mai bun din an este din a doua jumătate a lui mai până la final de iulie pentru a se țese, a se croi planuri, pentru călătorii, studii, acte importante care atestă valoarea, cunoștințele, un anumit statut câștigat.

Toate aceste lucruri vor fi valoroase ulterior, în 2023. (…) Este o foarte bună lună pentru a se promova niște examene importante, relevante pentru carieră.”, a mai spus Camelia Pătrășcanu.

În plus, Leii pot depune proiecte și pot aplica la diverse activități pentru care vor primi aprobare. Perioada vizată este bună mai ales pentru proiecte de anvergură, pe termen lung.

A doua jumătate a lunii iulie este foarte “valoroasă” pentru carieră, iar nativii Leu vor lua decizii importante. Și luna august se anunță a fi ofertantă din punct de vedere profesional, în cazul în care Leii vor veni cu ceva nou, original.

Ce se va întâmpla din august

Dacă Jupiter va retrograda în Berbec, dar acest lucru nu înseamnă că se neagă tot ce Leul a făcut încă din luna mai. În schimb, se reglează anumite lucruri, planuri și proiecte, care vor fi aduse la zi.

Dacă s-au bazat foarte mult pe disponibilitatea unor anumite persoane, trebuie să continue proiectele și să găsească soluții chiar dacă oamenii respectivi nu mai sunt disponibili. Acest lucru este valabil și pentru resurse și lucruri materiale.

Este important ca Leul “să se poată desfășura și fără anumite resurse care pică atunci”.

ADVERTISEMENT