Sport

Camelia Potec dezvăluie dorința supremă a lui David Popovici: „Vrea să ajungă cel mai rapid din toate timpurile!”. Care e proba lui favorită

Camelia Potec, campioană olimpică în 2004 și președintele Federației de Natație, a dezvăluit care este dorința supremă a lui David Popovici.
21.06.2022 | 19:55
Camelia Potec dezvaluie dorinta suprema a lui David Popovici Vrea sa ajunga cel mai rapid din toate timpurile Care e proba lui favorita
Camelia Potec dezvăluie dorința supremă a lui David Popovici. Sursă foto: eurosport.ro
ADVERTISEMENT

David a stabilit un record de juniori după proba de 100 metri de la Campionatul Mondial de la Budapesta, iar Camelia Potec a spus și care este proba preferată a puștiului de doar 17 ani.

Camelia Potec dezvăluie dorința supremă a lui David Popovici

Camelia Potec a dezvăluit care este dorința de viitor a lui David Popovici, aceea fiind de a deveni cel mai rapid înotător din toate timpurile:„David e la două zecimi de recordul mondial!

ADVERTISEMENT

Am știut încă de anul trecut, după performanțele de la Campionatul de Junior de la Roma, lumea avea mari așteptări, poate și noi ne doream o medalie de aur de la Jocurile Olimpice, însă a fost un timp prea scurt pentru David să reușească cucerirea unei medalii.

Era deja obosit, a făcut tot ce a putut, a tras de el cât de mult a putut, a luat locul 4 și locul 7 ceea ce nu e puțin pentru prima participare. La două săptămâni distanță și-a propus să devină cel mai rapid înotător din lume și să cucerească medalii”.

ADVERTISEMENT

„Sunt ferm convinsă că toți românii îl vor urmări la toate competițiile la care va participa David din acest moment.

Am crezut în potențialul sportivilor noștri, vreau să îi susțin cu tot ce pot eu și mi-am propus să nu plec de la Federație până când nu găsesc sportivi care să ne depășească așteptările.”, a mai spus Camelia Potec, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

David Popovici a oferit un interviu eveniment pentru FANATIK, în care a vorbit despre dorințele sale pe plan profesional și personal.

Care e proba preferată a lui David Popovici

Camelia Potec a continuat și a vorbit și despre proba preferată a lui David Popovici, pe care sportivul român încă nu a apucat să o practice într-o competiție oficială:

ADVERTISEMENT

„Mă bucur că avem parte de astfel de sportivi cu genă de campioni. Acești sportivi trebuie găsiți și sprijiniți, nu doar la înot, la toate sporturile

David are patru competiții în această vară, primul la Otopeni și fac un apel pentru toți românii să vină și să-l vadă, să-l susțină pe David aici, pentru că e un copil foarte, foarte bun”.

„S-ar putea să vă surprindă, cred că îi place foarte mult proba de 400, pe care încă nu a avut posibilitatea să o încerce. El știe ce vrea, ce își dorește și mai ales unde vrea să ajungă”, a mai spus Camelia Potec.

ADVERTISEMENT