Fotbal intern

FOTO ŞOC! Condiţii de coşmar! Cum arată celula în care stau Copos, Stoica şi Popescu!

George Copos, Mihai Stoica şi Gică Popescu se află, în prezent, pe secţia Carantină a Penitenciarului Rahova şi vor rămîne acolo timp de 21 de zile, perioadă în care vor fi supuşi unor...
07.03.2014 | 21:11
FOTO SOC Conditii de cosmar Cum arata celula in care stau Copos Stoica si Popescu

George Copos, Mihai Stoica şi Gică Popescu se află, în prezent, pe secţia Carantină a Penitenciarului Rahova şi vor rămîne acolo timp de 21 de zile, perioadă în care vor fi supuşi unor evaluări şi investigaţii medicale. Conform cancan.ro, cei trei mai au un coleg de cameră care a fost încarcerat înaintea lor, însă în celulă mai sînt cîteva locuri libere.

Camera în care sînt “cazaţi” Copos, Meme şi Popescu are grup sanitar, o masă şi scaune, un cuier şi o nişă de depozitare.

În cele 21 de zile în care vor sta în celulă, se studiază comportamentul şi personalitatea celor trei, iar aceştia vor fi examinaţi din punct de vedere medical, dar şi psihologic.

La finalul acestei perioade, o comisie din cadrul închisorii va decide dacă Popescu, Stoica şi Copos vor rămîne la Rahova sau vor fi trimişi la alte închisori, dar vor stabili şi ce regim vor avea de executat.

1 3 4