Carousel hot news

FOTO ŞOC! Condiţii de coşmar! Cum arată celula în care stau Copos, Stoica şi Popescu!

George Copos, Mihai Stoica şi Gică Popescu se află, în prezent, pe secţia Carantină a Penitenciarului Rahova şi vor rămîne acolo timp de 21 de zile, perioadă în care vor fi supuşi unor...
07.03.2014 | 21:11
FOTO ŞOC! Condiţii de coşmar! Cum arată celula în care stau Copos, Stoica şi Popescu!

George Copos, Mihai Stoica şi Gică Popescu se află, în prezent, pe secţia Carantină a Penitenciarului Rahova şi vor rămîne acolo timp de 21 de zile, perioadă în care vor fi supuşi unor evaluări şi investigaţii medicale. Conform cancan.ro, cei trei mai au un coleg de cameră care a fost încarcerat înaintea lor, însă în celulă mai sînt cîteva locuri libere.

Camera în care sînt “cazaţi” Copos, Meme şi Popescu are grup sanitar, o masă şi scaune, un cuier şi o nişă de depozitare.

În cele 21 de zile în care vor sta în celulă, se studiază comportamentul şi personalitatea celor trei, iar aceştia vor fi examinaţi din punct de vedere medical, dar şi psihologic.

La finalul acestei perioade, o comisie din cadrul închisorii va decide dacă Popescu, Stoica şi Copos vor rămîne la Rahova sau vor fi trimişi la alte închisori, dar vor stabili şi ce regim vor avea de executat.

1 3 4

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri