News

Camera de tortură a lui Gheorghe Dincă, descoperită de anchetatori. Criminalul mascase intrarea

06.09.2019 | 14:00
Camera de tortura a lui Gheorghe Dinca descoperita de anchetatori Criminalul mascase intrarea

Criminaliștii au descoperit unul din cele mai bine păzite secrete ale lui Gheorghe Dincă. S-a aflat ceea ce bănuiau toți încă din prima săptămână de anchetă de la Caracal: monstrul avea o cameră de tortură, iar aceasta era mascată cu fiare vechi și alte obiecte care nu ar fi dat nimănui de bănuit, scrie adevărul.ro.

Camera de tortură a lui Dincă, mascată de fiare vechi

În respectiva cameră Dincă avea săpată și o groapă unde victimele își făceau nevoile. Acestea erau ținute, cred anchetatorii, în acea cameră mică, despre care la început se credea că era o rampă pentru mașinile pe care bărbatul de 67 de ani le repara, atunci când în casa lui mai soseau și alți oameni care nu puteau să vadă fetele pe care le răpea.

Pe pereții respectivei camere, cei de la DIICOT au descoperit mai multe belciuge de fier. În momentul în care s-au făcut cercetările în casă nu au fost descoperite lanțuri sau lacăte, deci cel mai probabil Dincă le lega pe victime de mâini și de picioare și le acoperea gura cu bandă adezivă.

camera gheorghe dincă
7 camioane de probe au fost culese din casa lui Dincă. Sursa foto: Europa FM

Tudorel Butoi: „Am numărat 42 de nasturi de blugi”

„Printre oase, am numărat eu 42 de nasturi de blugi. Nasturele de blug are specificitatea lui. Număraţi de mine, după fotografii. 42 de nasturi şcosi din cenuşă. Şi cum vedem că are modul de operare de a introduce victima îmbrăcată cu totul, nasturii au calitatea de a nu se topi”, a declarat criminalistul Tudorel Butoi în emisiunea online a lui Marius Tucă.

Camera de tortură despre care au aflat jurnaliștii din ancheta procurorilor nu are mai mult de 10 metri și este amplasată undeva în pământ. La intrarea în încăpere există o serie de fiare și de alte obiecte care nu ar atrage suspiciunea nimănui, obiecte care dau senzația că celula respectivă construită în casă este folosită pentru reparații sau depozitare.