News

Camerele de supraveghere au surprins moartea lui Florin. Bărbatul a condus din Franța până în România de dorul familiei

Florin, românul care a condus din Franța până în România de dorul părinților, a murit într-un accident șocant aproape de casă.
20.09.2022 | 22:06
Camerele de supraveghere au surprins moartea lui Florin Barbatul a condus din Franta pana in Romania de dorul familiei
Moartea lui Florin, surprinsă pe camere. Foto: FB
ADVERTISEMENT

Camerele de supraveghere au surprins momentul în care bărbatul a făcut un accident care i-a fost fatal. Florin Bîrleanu, în vârstă de 26 de ani, a murit în comuna Călăraru din Argeș, după un drum lung pe care îl parcurgea tocmai din Franța.

Moartea lui Florin, surprinsă de camerele de supraveghere

Florin mai avea doar câțiva kilometri până acasă la părinții săi, însă soarta a decis ca acesta să moară în noaptea de 17 septembrie 2022. Potrivit anchetatorilor, Florin a pierdut controlul volanului, astfel că mașina s-a lovit violent de un copac de pe marginea drumului și s-a răsturnat.

ADVERTISEMENT

Momentul accidentului a fost surprins de o cameră de supraveghere montată pe un stâlp din zonă, iar pe imagini se vede cum autoturismul s-a răsturnat de mai multe ori, după care a explodat. Bărbatul nu a avut nicio șansă de supraviețuire, fiind proiectat din mașină pentru că nu purta centură de siguranță.

Conform sursei citate, locuitorii din sat spun că pe șosea erau mai multe crengi căzute, pe care șoferul a încercat să le evite.

ADVERTISEMENT

”Sunt crăcile exact lângă pod. Căzute de pe un tractor, de pe ceva. Ar fi vrut să evite, de acolo, crăcile alea. Probabil că el a vrut să tragă și cu viteza pe care a avut-o, n-a mai controlat mașina. El deja era mort când am ieșit noi aseară, aruncat în stradă”, a povestit un martor pentru Observatornews.ro.

Medicii ajunși la fața locului nu au putut să mai facă nimic pentru bărbat și au constatat decesul.

ADVERTISEMENT

”Polițiștii din cadrul Poliției orașului Costești au fost sesizați, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 00.30, despre accidentul de pe raza localității Căldăraru.

Din primele verificări efectuate de polițiști s-a stabilit că, un bărbat de 26 de ani, din Căldăraru, care conducea un autoturism pe DN 65 A, în localitatea Căldăraru, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit drumul, a lovit un copac și s-a răsturnat în șanț.

ADVERTISEMENT

În urma impactului, șoferul a fost proiectat în afara autoturismului și a murit”, a transmis Poliția.

ADVERTISEMENT