Nicio categorie

FIFA suspectează de BLAT meciul Camerun – Brazilia!

Forul mondial a tras un semnal de alarmă înainte de meciul de azi dintre Camerun şi Brazilia. Africanii nu mai au nicio şansă la calificarea în optimi, iar oficialii FIFA se tem că meciul ar...
23.06.2014 | 10:37
FIFA suspectează de BLAT meciul Camerun - Brazilia!
ADVERTISEMENT

Forul mondial a tras un semnal de alarmă înainte de meciul de azi dintre Camerun şi Brazilia. Africanii nu mai au nicio şansă la calificarea în optimi, iar oficialii FIFA se tem că meciul ar putea avea legături cu mafia pariurilor.

Un fost agent de la Interpol care colaborează în prezent cu FIFA spune că se vor lua toate măsurile să nu fie nimic necurat la acest meci:  “Camerun-Brazilia e cea mai sensibilă partidă de pînă acum. Nu contează cine cîştigă, nici cîte goluri se înscriu. Momentul oportun ca anumite persoane să pună la cale ceva necurat. Luăm toate măsurile de precauţie să nu se întîmple aşa ceva. Vom monitoriza atent piaţa şi vom sesiza orice mişcare ciudată a sumelor pariate”. Camerunezii n-au vrut să vină la CM din cauza primelor neplătite”, explică Ralf Muschke.

ADVERTISEMENT

Camerun – Brazilia va avea loc luni seara de la ora 22:00. Brazilia are nevoie de victorie pentru a cîştiga grupa A a campionatului mondial, în timp ce Camerun este deja eliminată.

P: Pariaza la Cupa din 2014 cu Unibet! Bonus de 150 RON la inregistrare! 

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri