Fotbal international

Camerun – Serbia 3-3, în grupa G la Campionatul Mondial 2022. Remiză spectaculoasă, care „îngroapă” ambele echipe

În etapa a 2-a din Grupa G, Camerun și Serbia au oferit unul dintre cele mai spectaculoase meciuri de până acum de la Campionatul Mondial, încheiat cu scorul de 3-3.
28.11.2022 | 14:02
Camerun  Serbia 33 in grupa G la Campionatul Mondial 2022 Remiza spectaculoasa care ingroapa ambele echipe
Camerun și Serbia au terminat la egalitate în etapa a doua a Grupei G de la CM din Qatar
ADVERTISEMENT
28-11-2022
11:10

FINAL: Camerun - Serbia 3-3 (Castelletto 29, Aboubakar 64, Choupo-Moting 67 / Pavlovic 45+1, S. Milinkovic-Savic 45+3, Mitrovic 53)

FINAL: Unul dintre cele mai spectaculoase meciuri de până acum de la Campionatul Mondial, cel dintre Camerun și Serbia, s-a încheiat cu o remiză, scor 3-3. Un rezultat care nu ajută însă niciuna dintre cele două echipe, ba le și încurcă grav, pentru că șansele de a accede în optimi le-au scăzut dramatic. Mai ales pentru africani, care vor întâlni în ultima etapă Brazilia, dar și sârbii vor avea un joc de care pe care contra Elveției.

grupa g
Clasament Grupa G

Min. 90+1: Mitrovic scapă singur cu portarul, încearcă o scăriță, însă mingea este respinsă de Epassy.

Min. 90: De la margine se arată 6 minute de prelungire.

Min. 88: Mitrovic șutează din nou pe lângă poartă, din careu, după o pasă a lui Tadic.

Min. 76: Mitrovic ratează o nouă ocazie uriașă. Vârful sârbilor preferă să șuteze în loc să paseze unor coechipieri aflați mult mai bine plasați, iar portarul Epassy reușește să respingă.

Min. 67: GOOOL Camerun! Aboubakar pătrunde pe partea dreaptă, centrează perfect în careu pentru Choupo-Moting, iar acesta înscrie din 7-8 metri.

Min. 64: GOOOL Camerun! Aboubakar scapă singur spre poarta sârbilor și înscrie cu lob superb din 16 metri. Inițial golul este anulat pentru ofsaid, dar este validat apoi după analiza VAR.

Min. 63: Sergej Milinkovic-Savic încearcă un lob spectaculos, dar mingea trece peste poartă.

Min. 53: GOOOL Serbia! Fază de play-station realizată de jucătorii sârbi, mingea circulă pe traseul Tadic – Maksimovic – Zivkovic, apoi ajunge la Mitrovic, care o trimite din 6 metri în poarta goală.

Min. 46: A început repriza secundă.

28-11-2022
09:58

Final incendiar de primă repriză, sârbii întorc incredibil rezultatul

Vezi aici meciul în format LIVE VIDEO.

Min. 45+8: S-a terminat prima repriză. Una modestă în prima parte, dar care a avut un final incendiar, sârbii reușind două goluri în prelungiri.

Min. 45+3: GOOOL Serbia! Sergej Milinkovic-Savic își aduce echipa în avantaj cu un șut superb din marginea careului mare.

Min. 45+1: GOOOL Serbia! Lovitură liberă pentru sârbi de la peste 20 de metri, Tadic aruncă mingea în careu, de unde Pavlovic reia cu capul în poartă.

Min. 43: Kunde recuperează mingea în jumătatea adversă, șutează, dar portarul sârb respinge. Mingea ajunge tot la camerunez, care mai are o șansă, însă șutează acum mult pe lângă poartă.

Min. 39: Șutul lui Tadic se duce pe lângă poarta cameruneză.

Min. 29: GOOOL Camerun! Corner pentru Camerun, mingea este prelungită pe colțul lung, de unde Castelletto o împinge în plasă din 2 metri.

Min. 19: Kunde pătrunde în careu pe partea dreaptă, șutează puternic la colțul scurt, dar portarul sârb respinge în corner.

Min. 17: Fundașii camerunezi se încurcă între ei, mingea sare la Mitrovic, care singur de pe 6 metri reia uluitor pe lângă poartă.

Min. 11: Mitrovic pătrunde în careu pe dreapta, întoarce un fundaș advers și șutează cu stângul pe colțul lung, dar mingea lovește bara.

Min. 1: A început partida.

Jucătorii camerunezi nu simt niciun fel de teamă înaintea partidei, ba chiar dau impresia că totul este un motiv de sărbătoare și abia așteaptă începutul ei.

28-11-2022
09:45

Fanii camerunezi, pata de culoare de pe stadionul „Al Janoub”

În tribunele stadionului “Al Janoub” se află și câteva mii de suporteri camerunezi, veniți să-și susțină echipa națională la meciul decisiv cu Serbia.

Îmbrăcați în culorile tradiționale ale țării lor, dotați cu tobe și alte instrumente de produs zgomot, ei sunt o adevărată pată de culoare la acest Mondial.

suporteri camerun
Suporterii Camerunului la meciul cu Serbia
28-11-2022
09:22

Echipele de start la Camerun - Serbia

Camerun: Epassy (Abha Club) – Fai (Al Tai), Castelletto (Nantes), N’Koulou (Aris Salonic), Tolo (Seattle Sounders) – Anguissa (Napoli), Kunde (Olympiacos), Hongla (Hellas Verona) – Mbeumo (Brentford), Choupo-Moting (Bayern Munchen), Toko Ekambi (Lyon). Rezerve: Ngapandouetnbu – Aboubakar, Bassogog, Ebosse, Marou, Mbaizo, Ngamaleu, Mbekeli, N’Koudou, Nsame, Ntcham, Ondoua, Oum Gouet, Wooh. Selecționer: Rigobert Song

Serbia: V. Milinkovic-Savic (AC Torino) – Milenkovic (Fiorentina), Veljkovic (Werder Bremen), Pavlovic (RB Salzburg) – Zivkovic (PAOK Salonic), Lukic (AC Torino), Maksimovic (Getafe), Kostic (Juventus) – Tadic (Ajax), A. Mitrovic (Fulham), S. Milinkovic-Savic (Lazio). Rezerve: Dmitrovic, Rajkovic – Djuricic, Babic, Erakovic, Grujic, Gudelj, Ilcic, Jovic, Lazovic, S. Mitrovic, Mladenovic, Racic, Radnojic, Vlahovic. Selecționer: Dragan Stojkovic

Meciul Camerun – Serbia are loc luni, 28 noiembrie, cu începere de la ora 12:00, în etapa a 2-a a Grupei G la turneul final al CM din Qatar. După prima etapă, cele două echipe nu au acumulat nici un punct. Africanii au cedat cu 1-0 în faţa Elveţiei, Serbia neputând rezista ofensivei Braziliei, care a marcat de două ori.

Camerun – Serbia, primul meci din etapa a 2-a din Grupa G la Campionatul Mondial 2022

Camerun – Serbia devine astfel un meci de totul sau nimic pentru ambele reprezentative pentru că o a doua înfrângere va fi sinonimă cu despărţirea de turneul final al CM din Qatar. Este clar că ambele echipe vor juca totul pe cartea atacului, riscând pentru a găsi golul salvator.

ADVERTISEMENT

Unde se joacă meciul dintre Camerun şi Serbia

Întâlnirea Camerun – Serbia se dispută luni, 28 noiembrie, de la ora 12:00, pe stadionul “Al Janoub” din oraşul Al Wakrah, una dintre cele mai îndepărtate localităţi faţă de capitala Doha de…numai 35 de kilometri. Este o partidă la care pare greu de crezut să se ocupe cele 40.000 de locuri, aşteptările ducând la un număr nu mai mare de 30.000 de spectatori.

Pe acest stadion au avut loc deja mai multe confruntări de la turneul final al CM 2022. Primul a fost succesul clar al campioanei mondiale de acum patru ani, Franţa, în meciul cu Australia. Al doilea a implicat chiar naţionala Camerunului în eşecul în faţa Elveţiei, iar al treilea a permis Australiei să învie, după ce a învins Tunisia cu 1-0. Astfel, două echipe vor avea două meciuri disputate pe arena din Al Wakrah: Australia şi acum Camerun.

ADVERTISEMENT

Cine transmite la TV partida

Partida Camerun – Serbia se joacă luni, 28 noiembrie, de la ora 12:00, şi va fi televizată în direct şi în exclusivitate pe postul TVR 1. O mai puteţi viziona intrând pe site-ul FANATIK, în format LIVE VIDEO. 

În Qatar şi luni, 28 noiembrie, va fi o vreme caniculară, cu cerul de pe care soarele nu se va mişca până la apus, iar temperatura maximă va urca până la 32 de grade. Acest lucru poate crea un disconfort doar celor care nu se vor afla pe stadion, pentru că la meci vor beneficia de condiţii deosebite de reducere a temperaturii până spre 20 de grade.

ADVERTISEMENT

Tot ce trebuie să știi despre Camerun – Serbia, de la Cupa Mondială 2022, dacă jucați la pariuri

Nu este un meci facil pentru pariori acest Camerun – Serbia, pentru că fiecare echipă are şansa ei. FANATIK prezintă cele mai importante informaţii înaintea partidei dintre Camerun şi Serbia.

Camerun şi Serbia nu au absenţe

Rigobert Song, numele celebru din istoria fotbalului din Camerun, cu patru mondiale la activ ca jucător şi acum al cincilea ca antrenor, nu are nici o problemă de lot pentru meciul cu Serbia şi a promis fanilor că “Leii neîmblânziţi” vor da totul pentru a câştiga şi a rămâne în cărţi pentru calificare, deşi ultima partidă pare mai degrabă a misiune imposibilă, în faţa Braziliei.

ADVERTISEMENT

Tot un fost nume mare se află şi pe banca Serbiei. Dragan Stojkovic nu a fost pus sub presiune după eşecul cu Brazilia pentru că presa a admis că pentru plavi abia după acest meci începe Mondialul, cu două finale, Camerun şi Elveţia. Stojkovic are şi el garda completă şi poate alcătui cum vede mai bine primul unsprezece.

Un arbitru din Emiratele Arabe Unite va conduce al doilea meci în Qatar!

Partida dintre Camerun şi Serbia îl va avea la centru pe arbitrul Mohammed Abdulla Hassan Mohamed din Emiratele Arabe Unite, 43 de ani, cel care are cele mai importante meciuri arbitrate până acum acel Spania – Costa Rica 7-0 din grupa E la acest Mondial şi play-off-ul de calificare la turneul final al CM din Qatar dintre Costa Rica şi Noua Zeelandă, care i-a trimis pe “Los Ticos” la Mondial.

Camerun se confruntă cu o situație dificilă la al optulea ei turneu final de CM, în trecut depășind o singură dată faza grupelor, în 1990. ”Leii neîmblânziți” au pierdut ultimele opt meciuri disputate la turneele finale de CM, iar cu o nouă înfrângere ar egala recordul nedorit de nouă înfrângeri consecutive în competiție stabilit de Mexic.

Cote la pariuri

Pentru casele de pariuri, naţionala Serbiei este privită din postură de favorită, la o cotă neaşteptat de mică. 1,72 au primit plavii pentru a se impune, faţă de 5,00 care a fost acordat africanilor. Un gol marcat de Camerun în meci ajunge la cota de 1,65. Total goluri peste 1,5 are cotă de 1,45.

Serbia şi Camerun s-au mai întâlnit o singură dată, în 2010, într-un meci amical devenit festival de goluri, cu victoria primei echipe cu scorul de 4-3. Însă la turnee finale de CM plavii au avut mari probleme cu reprezentantele Africii, eşecuri cu Coasta de Fildeş, 2-3 în 2006 şi cu Ghana, 0-1 în 2010.


  • 2,15 este cota Superbet pentru “X la pauză” în Camerun – Serbia. VEZI AICI TOATE COTELE

ADVERTISEMENT