Sport

Camora, băgat în şedinţă de fanii lui CFR Cluj în parcarea stadionului: “Plecați cu toții. Mai bine jucăm noi!” Video exclusiv

Mario Camora, căpitanul lui CFR Cluj, a fost băgat în şedinţă de fanii, după eliminarea cu Pyunik Erevan. Suporterii şi-au vărsta nervii pe jucători la finalul meciului din Gruia.
14.07.2022 | 01:18
Camora bagat in sedinta de fanii lui CFR Cluj in parcarea stadionului Plecati cu totii Mai bine jucam noi Video exclusiv
Fanii lui CFR Cluj l-au băgat în şedinţă pe Mario Camora, în parcarea stadionului, după eliminarea lui CFR Cluj
ADVERTISEMENT

Eliminarea lui CFR Cluj, în faţa lui Pyunik Erevan, nu a fost deloc digerată de fanii campioanei României. La finalul meciului din Gruia, suporterii s-au strâns în parcarea stadionului şi l-au tras la răspundere pe Mario Camora.

Fanii lui CFR Cluj s-au luat de Camora la finalul meciului cu Pyunik Erevan

FANATIK a surprins momentul când unul dintre fanii lui CFR Cluj, desprins din restul grupului de suporteri, a ajuns lângă Mario Camora şi l-a admonestat pe căpitanul echipei.

ADVERTISEMENT

“Toţi suntem frustraţi că am pierdut, dar voi sunteţi exemple. Sunteţi idoli pentru copiii ăia. Asta nu este atitudine de oameni maturi, de campioni. Nimeni nu l-a huiduit în teren”, a fost mesajul transmis lui Mario Camora de unul dintre fanii lui CFR Cluj.

În acelaşi timp, alţi fani au avut un discurs mai dur la adresa jucătorilor lui CFR Cluj. “Plecaţi cu toţii. Mai bine jucăm noi. Demisia, lăsaţi-ne. Petrescu a plecat?”, au strigat suporterii, în timp ce stewarzii îi protejau pe jucători.

ADVERTISEMENT

Imediat după finalul meciului, fanii lui CFR Cluj i-au cerut demisia lui Dan Petrescu. Antrenorul campioanei României a rămas înmărmurit preţ de mai bine de 15 minute pe bancă, timp în care stadionul se golise.

Mario Camora a ratat la loviturile de departajare

După 1-1 la capătul celor 90 de minute şi 2-2 în urma celor 30 de minute de prelungiri, CFR Cluj şi Pyunik Erevan au ajuns la loviturile departajare, unde ardelenii nu au fost deloc inspiraţi.

ADVERTISEMENT

Campioana României a fost singura care a ratat, întâi prin Claudiu Petrila, cu un şut în transversală, apoi prin Mario Camora, unde portarul armenilor a reuşit să pareze.

CFR Cluj coboară în preliminariile Conference League

CFR Cluj va juca în turul 2 preliminar din Conference League, după eliminarea din Liga Campionilor. Ardelenii se vor duela cu Inter Club d’Escaldes, dubla manşă urmând să se dispute pe 21 şi 28 iulie, cu primul meci în Gruia.

ADVERTISEMENT

Înainte de dubla cu Inter Club d’Escaldes, CFR Cluj îşi va afla posibilul adversar din turul 3 preliminar. Pe 18 iulie, la Nyon, va avea loc tragerea la sorţi pentru această fază, iar cele zece echipe vor fi puse într-o singură urnă, fără capi de serie.

ADVERTISEMENT
Tags: