Sporturi

Camora e convins că titlul se joacă până în ultima etapă: „100% așa va fi”

09.03.2020 | 22:55
Camora e convins ca titlul se joaca pana in ultima etapa 100 asa va fi
ADVERTISEMENT

Mario Camora este convins că titlul se va decide în ultima etapă a campionatului. Valentin Costache, colegul său, nu își explică de ce CFR Cluj nu a reușit să înscrie niciun gol cu Gaz Metan Mediaș.

Camora așteaptă ultima etapă

Mario Camora crede că echipa sa nu are nicio șansă să câștige titlul înainte de ultima etapă, mai ales cu jocul prestat în partida cu Gaz Metan Mediaș.

ADVERTISEMENT

„Meci greu, cu un adversar care stă bine în teren. Dar noi veneam cu spirit și am vrut trei puncte, să avem distanță mai mare.

Nu s-a putut, am încercat, capul sus avem un meci important deja duminică cu FCSB pe care vrem să-l câștigăm.

ADVERTISEMENT

Cred că lupta va fi în trei, sunt patru puncte distanță de adversar, dacă e așa ca azi cu siguranță ne luptăm până în final 100%, că nu avem nicio șansă”, a declarat Camora la Digi Sport.

Costache așteaptă mai multe în atac

Valentin Costache a rămas pe teren tot meciul, spre deosebire de Fică, însă nu înțelege de ce echipa sa nu reușește să înscrie goluri mai multe.

ADVERTISEMENT

„Prima repriză puțin echilibrată, așa mi s-a părut mie, am avut ocazii și noi și ei.

A doua ocazie nu îmi aduc aminte dacă au avut șut la poartă. Noi am încercat să batem, aveam avantaj de 6 puncte dacă băteam, ne ajuta foarte mult.

Acum o vom lua de la capăt. Problema e la noi în față, în atac. Fundașii își fac treaba, toți ne facem în apărare, dar în atac ne lipsește ceva, puțină inspirație să decidem ceva”, a punctat Costache.

ADVERTISEMENT
  • 0-2 a fost raportul șuturilor în Gaz Metan Mediaș – CFR Cluj
Tags: