Sport

Camora, eliminat în meciul cu Jablonec! A scos mingea de pe linia porții cu mâna după gafa lui Bălgrădean

Camora a greșit grav în confruntarea din Conference League cu Jablonec din Conference League. Fundașul a fost eliminat după un henț prin care a scos mingea de pe linia porții. Totul a pornit de la o gafă a lui Bălgrădean.
16.09.2021 | 23:19
Camora eliminat in meciul cu Jablonec A scos mingea de pe linia portii cu mana dupa gafa lui Balgradean
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a rămas în zece oameni din debutul părții secunde a meciului cu Jablonec după un henț stupid comis de Mario Camora.

Camora, eliminat în meciul cu Jablonec! Totul a pornit de la gafa lui Bălgrădean

Totul a pornit de la o ieșire greșită pe sub minge a lui Cristian Bălgrădean, în minutul 51. Balonul a trecut de portarul CFR-ului și a fost reluat spre poartă de un jucător de la Jablonec.

ADVERTISEMENT

Mario Camora a sperat până în ultimul moment să scoată mingea din drumul spre gol, însă în momentul în care și-a dat seama că nu ajunge la balon, a întins mâna și a scos-o de pe linia porții.

Arbitrul albanez a dat doar penalty! A revenit asupra deciziei și a scos și cartonașul roșu

În primă instanță, arbitrul albanez a arătat doar lovitură de pedeapsă, însă după două minute în care s-a consultat și cu asistentul, a scos cartonașul roșu și l-a arătat jucătorului celor de la CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Camora a protestat la decizia arbitrului, iar Omrani i-a explicat centralului că este dublă pedeapsă dacă acordă și penalty și eliminare. Arbitrul albanez a fost de neînduplecat și a rămas asupra deciziei.

Pilar a transformat penalty-ul fără emoții și Jablonec a preluat conducerea jocului, având și un om în plus.

ADVERTISEMENT