Fotbal intern

Camora, declaraţia serii după victorie: “Până luni sunt cu Iaşi…de mic”

06.05.2018 | 10:15
Camora, declaraţia serii după victorie:
Mario Camora a marcat singul gol al meciului CFR Cluj - CS Universitatea Craiova

Fundașul Mario Camora speră să rămână pe primul loc cu CFR Cluj, poziție pe care a urcat în urma victoriei din meciul cu CS Universitatea Craiova, scor 1-0, din etapa a opta a play-off-ului Ligii 1 Betano.

”O victorie importantă. Știam că trebuia să câștigăm pentru a urca pe primul loc măcar pentru două zile. E o victorie meritată, chiar dacă ei au avut penalty în final. Am avut încredere că putem să dăm gol. Echipa a căutat tot timpul poartă. Am câștigat trei puncte pentru că am avem valoare și spirit de echipă. Nu știu dacă Djokovic a atins mingea, dar important e că Arlauskis a apărat penalty-ul. Până luni o să fiu cu Iaşi… de mic. Vrem să fim campioni şi suntem şi noi suporterii lor. Să joace cum au jucat cu noi. Vrem să câştige Iaşi, aş fi ipocrit să zic că nu”, a spus Camora.

Camora speră să rămână pe primul loc: ”Am avut ghinion până acum”

 ”Am avut destul ghinion până acum, dat tot ce contează e că suntem pe primul loc. Sperăm ca Iașul să încurce FCSB, plus că ei mai au de jucat și cu Craiova. Mai avem două meciuri și vrem să le câștigăm. Astăzi am jucat ofensiv, în prima repriză a trecut de două ori jumătatea terenului la două contraatacuri. Dar Craiova joacă un fotbal spectaculos”, a mai spus Camora, care speră să rămână pe primul loc cu CFR Cluj.

Formaţia CFR Cluj a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa CS Universitatea Craiova, şi a revenit pe primul loc în Liga 1 Betano, cu 44 de puncte după opt etape în play-off şi un meci în plus faţă de FCSB (43 de puncte).

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri