ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Camora visează la o convocare la echipa națională a României după CFR – FCSB 1-0: „Să vedem ce se întâmplă”

Autor: Flaviu Popa | 02.02.2020 | 22:35
Camora visează la o convocare la echipa națională a României după CFR – FCSB 1-0: „Să vedem ce se întâmplă”
Mario Camora se gândește la naționala României

Căpitanul celor de la CFR Cluj, Mario Camora, așteaptă o convocare din partea lui Mirel Rădoi pentru barajul dintre Islanda și România. Fundașul le-a răspuns și celor care critică jocul CFR-ului: „Importantă e victoria, nu cum jucăm”.

ADVERTISEMENT

Camora așteaptă convocarea la echipa națională a României

Fotbalistul vrea să dobândească cetățenia română până la finele lunii februarie, pentru a putea fi convocat la echipa națională a României. „Am mai spus-o, până la finele lunii februarie sper să se rezolve situația mea.

Nu mai vorbesc acum pe acest subiect, vedem apoi ce se va întâmpla. Momentan vreau să mă concentrez pe jocul meu la CFR”, a declarat Camora la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Fundașul le-a răspuns criticilor care le reproșează celor e la CFR practicarea unui fotbal neatractiv: „A fost un meci de luptă cu FCSB, atitudinea a făcut diferența azi.

Sunt trei puncte importante, noi vrem să câștigăm fiecare meci, nu ne interesează dacă jucăm frumos sau nu. Sigur, e mult mai bine dacă și joci frumos, dar pentru noi e important să câștigăm pentru că se înjumătățesc punctele. E important că am învins și ne-am distanțat”.

ADVERTISEMENT

Vinicius laudă efortul depus de coechipierii săi

La fel ca și Mario Camora, fundașul Paulo Vinicius crede că diferența a făcut-o atitudinea coechipierilor din această seară.

„A fost o partidă dificilă, am înscris cu un șut frumos deși eu sunt obișnuit să o fac cu capul. Am alergat foarte mult toți, ne-am bătut și asta a făcut diferența, acesta e motivul pentru care am învins”, a punctat fundașul.

ADVERTISEMENT

Marcatorul unicului gol al meciului, din minutul 80, crede că CFR trebuie să privească fiecare meci ca pe o finală din acest moment: „Trebuie să luăm fiecare meci în parte, următorul meci e mereu cel mai important și doar la acel meci ne gândim mereu”.

CFR Cluj s-a distanțat la opt puncte față de rivala FCSB, însă în play-off punctele se vor înjumătăți.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!