Fotbal intern

Campania de transferuri în Liga 1, afectată de pandemie: “Găseam jucători, acum nu mai vin”

27.08.2020 | 15:24
Campania de transferuri in Liga 1 afectata de pandemie Gaseam jucatori acum nu mai vin
ADVERTISEMENT

FC Voluntari a debutat în noul sezon de Liga I cu un succes, scor 2-1, în jocul de pe propriul teren cu Gaz Metan Mediaș.

După începutul bun de sezon, oficialii echipei din Ilfov vor să mai aducă jucători pentru a avea o formație și mai bună, dar Ioan Andone a spus că echipa sa a primit multe refuzuri din cauza pandemiei de coronavirus.

ADVERTISEMENT

“Până acum găseam jucători. La 5-6.000 de euro, am dat şi 7.000 de euro la Voluntari, din străinătate mă refer. Acum nu mai vin. Din cauza pandemiei, familiei, vor să stea acasă.

“Trei jucători ne-au refuzat”

Vreo trei ne-au refuzat. Un vârf de atac din Suedia, a jucat vreo doi ani în Danemarca, recomandat de Gâlcă. Zice că vine în primă fază, ne înţelegeam la bani, apoi… Deci trei jucători ne-au refuzat, după ce ne-au acceptat contractele şi clauzele pe care le-am pus.

ADVERTISEMENT

Ne spun că se mai gândesc, apoi, în 2-3 zile, ne spun că nu vin. Familia, vor să stea acasă… Jucător de C din Germania. S-a dus la B în Olanda pe bani mai puţini decât la noi”, a spus președintele lui FC Voluntari, Ioan Andone, potrivit celor de la Telekom Sport.

FC Volunari se află pe locul patru al clasamentului, cu trei puncte obținute după  prima rundă. În etapa următoare, ilfovenii se vor deplasa la Arad pentru confruntarea cu UTA.

ADVERTISEMENT

Jucătorii plecați de la Voluntari

În sezonul trecut Voluntari a terminat campionatul pe locul 11, cu 31 de puncte, cu unu peste poziția de baraj ocupată de Poli Iași.

Până acum la Voluntari au venit doi jucători. Este vorba despre Răzvan Grădinaru și Alexandru Stoica. Au părăsit-o pe Voluntari nu mai puțin de 16 fotbaliști. Mircea Leasă, Alexandru Pașcanu, Pablo de Lucas au plecat de la ilfoveni.

ADVERTISEMENT

De semenea, nici  Marko Simonovski, Moussa Sanoh, Alexandru Tudorie, Cătălin Țîră, Vlad Morar, Daniel Benzar, Aissa Laidouni, Nicolas Gorobsov, Alexandru Mățan, Andraz Struna, Claudiu Belu, Valentin Cojocaru și Bozhidar Mitrev nu mai sunt la Voluntari.

ADVERTISEMENT