Fotbal international

Campanie impresionantă făcută de Ibrahimovic în lupta cu coronavirusul: „Dacă virusul nu merge la Zlatan, Zlatan se duce la virus”

18.03.2020 | 16:52
Campanie impresionanta facuta de Ibrahimovic in lupta cu coronavirusul Daca virusul nu merge la Zlatan Zlatan se duce la virus
ADVERTISEMENT

Zlatan Ibrahimovic a lansat o campanie impresionantă în Italia, în lupta cu epidemia de coronavirus. Starul lui AC Milan va strânge fonduri și urmează să doneze 100.000 de euro spitalelor Humanitas.

Campanie impresionantă făcută de Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic a lansat o campanie de luptă împotriva coronavirusului prin intermediul Social Media: „Italia mi-a dat mereu multe, de aceea vreau să fac ceva concret pentru a ajuta țara pe care o iubesc în această perioadă dramatică.

ADVERTISEMENT

Am decis să strângem fonduri și să profităm de vizibilitatea mea, pentru ca mesajul să ajungă la cât mai multe persoane.

Mă bazez pe generozitatea colegilor mei, a tuturor sportivilor profesioniști și a celor care doresc să aducă o contribuție mică sau mare, în funcție de posibilități, pentru a lupta cu acest virus.

ADVERTISEMENT

Împreună putem ajuta cu adevărat spitalele, medicii și asistentele care lucrează zilnic pentru a salva vieți. Dacă virusul nu merge la Zlatan, Zlatan merge la virus”.

Și Cristiano Ronaldo s-a implicat în lupta cu coronavirusul

Cristiano Ronaldo, starul lui Juventus, a luat decizia de a pune la dispoziție hotelurile pe care le deține în locuri unde pot fi aduse persoanele infectate cu COVID-19.

ADVERTISEMENT

Portughezul a avut un mesaj de susținere pentru cei infectați cu coronavirus, inclusiv pentru Daniele Rugani, colegul său de la Juventus:

Lumea traversează un moment extrem de dificil care cere multă atenţie şi grijă din partea noastră. Vă vorbesc nu în calitate de jucător de fotbal, ci un fiu, părinte şi om preocupat de ceea ce afectează întreaga lume.

ADVERTISEMENT

Este important să respectăm sfaturile Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii şi ale instituţiilor care decid cum să ieşim din această situaţie. Viaţa umană trebuie să primeze în faţa altor interese.

Vreau să aflaţi că sunt alături de toţi cei care au pierdut pe cineva drag şi sunt alături de cei care luptă împotriva epidemiei precum coechipierul meu, Daniele Rugani.

Mulţumesc tuturor doctorilor extraordinari care îşi riscă viaţa pentru a o salva pe a altora”.

  • 38 de ani a împlinit Zlatan Ibrahimovic pe 3 octombrie
ADVERTISEMENT