Carousel hot news

Balaci vede o finală Steaua – Petrolul: “Va fi SPECTACOL!”

Parteneriatul dintre berea Timişoreana şi FRF pentru Cupa României continuă la un nivel înalt şi vine cu noi inovaţii care au scopul de a apropia şi mai mult suporterii de această...
31.03.2014 | 13:17

Parteneriatul dintre berea Timişoreana şi FRF pentru Cupa României continuă la un nivel înalt şi vine cu noi inovaţii care au scopul de a apropia şi mai mult suporterii de această competiţie. Legătură care, oricum, în ultimii ani s-a sudat tot mai strîns, rezultat obţinut, în mare măsură, tocmai datorită reprezentanţilor Timişoreana.

IMG_6752

În cursul zilei de luni, producătorul de bere prin intermediul delegatului său a susţinut, împreună cu Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, o conferinţă de presă în zona VIP a Arenei Naţionale, anunţînd desfăşurarea finalei Cupei României. Pe lîngă tradiţionalul meci dintre echipele care vor ajunge în ultimul act, Timişoreana a decis organizarea unei partide demonstrative înaintea jocului între o echipă a legendelor fotbalului românesc şi una compusă din suporteri. “Toţi suporterii care vor să ia parte la acest eveniment de gală sînt invitaţi să trimită filmuleţe pe site-ul fotbaladevarat.ro de unde o comisie îi va selecta pe cei mai buni dintre ei“, a declarat în faţa presei reprezentantul sponsorului competiţiei.

Balaci, Belodedici şi Cămătaru, în echipa legendelor

Din 11-le legendar care îi va încînta pe microbiştii români pe 31 mai, atunci cînd Steaua sau Dinamo va juca împotriva Astrei sau Petrolului, vor face parte şi Ilie Balaci, Rodion Cămătaru şi Miodrag Belodedici, toţi trei fiind de asemenea prezenţi la conferinţa de presă organizată de Timişoreana. “Abia aşteptăm meciul cu suporterii! Să vedem dacă-şi iau revanşa după ce acum cîţiva ani, la Iaşi, i-am bătut cu 3-2. A fost stadionul aproape plin atunci, ce frumos ar fi să fie la fel şi acum! Vreau să ne implicăm şi noi la selecţie, să nu mai facă echipă atît de tînără ca atunci, cu băieţi de 20, 22 de ani. Să fie de cel puţin 40, ca să ne înţelegem şi noi cu ei”, a declarat, în glumă, Ilie Balaci.

IMG_6740

Toţi trei o văd pe Steaua în finală

De altfel, toţi cei trei foşti mari fotbalişti prezenţi la conferinţa de presă sînt siguri că Steaua este ca şi calificată în finala Cupei României Timişoreana, rămînînd doar ca cealaltă finalistă să se decidă. “Mi-ar plăcea o finală Dinamo – Petrolul, datorită rivalităţii mari dintre cele două echipe şi a atmosferei care se va crea. Dar cred că ultimul act va fi între Steaua şi Petrolul. Va fi oricum un spectacol”, a spus Ilie Balaci. Miodrag Belodedici este la fel de sigur că Steaua va merge mai departe, dar nu se poate hotărî dacă Astra sau Petrolul va fi cealaltă calificată, în timp ce Cămătaru vede o finală între echipa din Ghencea şi cea din Giurgiu: “După părerea mea, Steaua şi Astra sînt echipele care vor juca finala“.

IMG_6744

 

IMG_6750

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri