News

Campanie pentru salvarea Elei, o fetiță care suferă la leucemie. Micuța e internată la Cluj și are nevoie de sânge

Ovidiu Vreme, un tânăr din Cluj care lucrează ca babysitter, a scris despre cazul Elei, o fetiță care suferă de leucemie și este internată la Spitalul de Pediatrie 2.
13.05.2023 | 17:31
Campanie pentru salvarea Elei o fetita care sufera la leucemie Micuta e internata la Cluj si are nevoie de sange
Ovidiu Vreme, babysitter și influencer, a mediatizat cazul micuței Ela de la spitalul de pediatrie din Cluj / Foto: Oividiu Vreme Facebook
ADVERTISEMENT

Ela, micuța din imagine, se luptă pentru viața ei, însă are nevoie de ajutorul oamenilor cu suflet mare. Micuța suferă de leucemie și are nevoie urgentă de sânge.

Ela are nevoie de sânge, familia de ajutor financiar

Ela este internată la Spitalul de Pediatrie 2 din Cluj-Napoca. Cazul a ajuns și la Ovidiu Vreme, care are câteva mii de urmăritori prin prisma ocupației inedite pe care o are, cea de babysitter.

ADVERTISEMENT

Zilele trecute, el a mers la un centru de transfuzie și a donat sânge pentru Ela. De asemenea, a demarat și o campanie de strângere de fonduri pentru familia fetiței.

”Dis de dimineață am mers la Centrul de Transfuzie Sanguină Cluj să donez sânge pentru micuța Ela care din nefericire are leucemie

ADVERTISEMENT

Ăsta este cadoul meu pentru ea de ziua copilului și mă rog ca Dumnezeu să-i dea sănătate și să o vindece El! Oferă și tu un cadou de 1 Iunie (Ziua Copilului).

Cred că am în lista mea de prieteni oameni cu suflet mare, așa că vă rog din tot sufletul să mergeți și voi să donați sânge, sau dacă voi nu puteți, să rugați pe cineva care poate dona să meargă să doneze pentru micuța Ela!

ADVERTISEMENT

Pe numele Parfenie Bianca Ela Rebeca, pediatrie 2, Cluj-Napoca. Se poate dona orice grupă de sânge, de oriunde, atât timp cât se specifică numele, orașul și pediatria”, a scris Ovidiu Vreme pe contul lui de Facebook.

Fetița care suferă de leucemie, vizitată de tânărul care a decis să-i sară-n ajutor

După ce a donat, tânărul a mers la spital, s-o cunoască pe fetiță. El a găsit-o pe aceasta dormind și spune că nu a vrut să o trezească, mulțumindu-se cu doar câteva fotografii lângă patul micuței.

ADVERTISEMENT

”Am fost azi și am vizitat-o pe Ela și dormea atât de frumos, m-am topit tot…”, a scris Ovidiu Vreme pe contul lui de Facebook, despre fetița care suferă de leucemie.

ADVERTISEMENT
Tags: