Sport

Campioana de la US Open 2021 s-a retras de la WTA Transylvania Open. Anunțul de ultimă oră al echipei Emmei Răducanu

Britanica cu origini românești Emma Răducanu s-a retras de la WTA Transylvania Open, turneu ce va fi găzduit de Cluj între 8-16 octombrie.
06.10.2022 | 10:27
Campioana de la US Open 2021 sa retras de la WTA Transylvania Open Anuntul de ultima ora al echipei Emmei Raducanu
Emma Răducanu a fost nevoită să se retragă din turneul WTA Transylvania Open 2022. Sursa foto: The Telegraph
ADVERTISEMENT

Organizatorii turneului WTA 250 Transylvania Open trebuie să reconfigureze tabloul principal al întrecerii. Staff-ul britanicei Emma Răducanu au anunțat că sportiva nu va putea evolua la Cluj-Napoca.

O accidentare de ultimă ora a forțat-o pe Emma Răducanu să se retragă de la Transylvania Open

Emma Răducanu era una dintre principalele atracții ale turneului WTA 250 Transylvania Open 2022. Britanica, însă, nu va mai juca în Polivalenta din Cluj-Napoca.

ADVERTISEMENT

O accidentare de ultim moment face imposibilă prezența sportivei cu origini românești la cel mai important turneu din circuitul WTA organizat în România.

”Din păcate, @emmaraducanu este nevoită să se retragă de la Transylvania Open din cauza unei accidentări la încheietura mâinii”, au transmis oamenii din staff-ul jucătoarei.

ADVERTISEMENT

Anul trecut, când s-a încununat campioană la US Open, Emma Răducanu a fost eliminată în sferturile de finală ale turneului de la Cluj-Napoca 2-6, 1-6 de Mara Kostyuk.

Anul acesta a fost unul dificil pentru Emma. Rămasă fără antrenor după succesul de la US Open, britanica nu s-a mai regăsit și evoluțiile ei au fost modeste.

ADVERTISEMENT

67 este poziția ocupată în acest moment de Emma Răducanu în ierarhia WTA

Eugenie Bouchard a ajuns la Cluj

Tabloul principal al turneului Transylvania Open rămâne unul atractiv, în ciuda absenței Emmei Răducanu. Una dintre vedetele care vor evolua în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca este Eugenie Bouchard.

Canadianca, măcinată de accidentări în ultimii ani, a primit un wild-card din partea organizatorilor. Sportiva a ajuns deja la Cluj și a avut parte de o primire călduroasă din partea organizatorilor.

ADVERTISEMENT

Turneul WTA 250 Transylvania Open va debuta ăe 8 octombrie când sunt programate primele meciuri din calificări. Partidele de pe tabloul principal se vor juca între 10 și 16 octombrie.

275.000 de dolari este valoare premiilor puse la bătaie de organizatorii Transylvania Open 2022. Campioana va fi recompensată cu 280 depuncte WTA.

ADVERTISEMENT