Reacţia Simonei după ce Serena a rămas însărcinată: "E minunat"

UPDATE, ora 15:02 / Simona Halep a fost bucuroasă pentru că Serena Williams este însărcinată. Campioana noastră a declarat că o va felicita pe americancă şi crede că Serena va reveni în circuit. 

"Ieri am aflat. E un lucru minunat cred să fii însărcinată şi să devii mamică. Cred că o să revină, o să se întoarcă în circuit şi o să mai câştige câteva turnee. E un lucru frumos şi o să o felicit cu prima ocazie", a spus Simona Halep.


Serena Williams a anunţat că este însărcinată. Americanca, numărul 2 WTA, a postat o imagine pe contul ei de Snapchat o poză alături de mesajul: "20 săptămâni", prin care spune că este însărcinată în 5 luni.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, marcatori, comentariul live, statisticile partidei! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Tatăl copilului este Alexis Ohanian, fondatorul Reddit. Ultimul meci al Serenei Williams în circuit a fost finala câştigată în faţa lui Venus la Australian Open, la finalul lunii ianuarie.

qefg

Serena Williams nu este în echipa Statelor Unite la meciul cu Cehia din Fed Cup, programat în weekend. Cel mai probabil, Serena Williams nu va ma juca în circuit până după naştere.

erg

2 este locul în ierarhia WTA ocupat de Serena Williams

84 de milioane de dolari a adunat Serena Williams din tenis în carieră

viewscnt
OraPostulSportEveniment
18:00
Ligue 1 Rennes - PSG
1 EUR4.6346 lei+0,0014
1 USD3.9285 lei+0,0100
1 XAU158.8245 lei+0,5663