Sport

Campioana Franței, umilită de fostul ei antrenor, Christophe Galtier! Victorie la scor pentru Nice

Lille a primit o lecție de fotbal din partea fostului său antrenor, Christophe Galtier, care a ajuns pe banca celor de la Nice.
14.08.2021 | 22:37
Campioana Frantei umilita de fostul ei antrenor Christophe Galtier Victorie la scor pentru Nice
Campioana Franței, umilită de fostul ei antrenor, Christophe Galtier! Victorie la scor pentru Nice. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Lille a oferit prima mare surpriză din această ediție a Ligue One, după înfrângerea șoc cu 4-0 în fața lui Nice, iar deținătoarea titlului rămâne cu un singur punct după primele două etape.

Pentru echipa lui Jocelyn Gourvennec îi va fi extrem de dificil să își apere titlul, mai ales după acest început de sezon ratat, în timp ce PSG s-a întărit masiv.

ADVERTISEMENT

Lille, învinsă categoric de fostul său antrenor în meciul cu Nice

Christophe Galtier, antrenorul cu care Lille a reușit să producă marea surpriză în Ligue One și să cucerească titlul de campioană, a reușit să își „distrugă” fosta echipă cu un sec 4-0.

Partida transmisă de Digi Sport a început cu un gol extrem de rapid, după doar 55 de secunde, când Kasper Dolberg a trimis în cele din urmă mingea în poartă în urma unui adevărat asediu la poarta lui Lille.

ADVERTISEMENT

Scorul a luat proporții încă din minutul cinci, când Nice s-a desprins la 2-0. Algerianul Hicham Boudaoui a șutat perfect de la marginea careului și mingea s-a oprit în plasa porții lui Jardim.

Scor de neprezentare încă dinainte de pauză

Dezastrul avea să ia proporții pentru campioana Franței, iar în ultimul minut al primei reprize Nice a dus scorul la 3-0, după ce tânărul atacant Amine Gouiri a înscris din penalty.

ADVERTISEMENT

Nice închide tabela cu golul aceluiași Kasper Dolberg, care marchează cu lovitură de cap după un corner, iar Lille e suferă o înfrângere greu de digerat.

Lucrurile ar putea să degenereze și mai mult pentru Lille, dacă nu vor reuși să câștige etapa viitoare în fața celor de la St. Etienne.

ADVERTISEMENT

Lille a reușit să ia primul trofeu în fața celor de la PSG

Nimic nu prevestea acest start de sezon în Ligue One, mai ales că antrenorul Jocelyn Gourvennec debuta cu dreptul și câștiga primul trofeu chiar în fața celor de la Paris Saint-Germain.

Lille a reușit să se impună în Supercupa Franței cu PSG, scor 1-0 și părea că poate să continue parcursul bun de anul trecut.

PSG va avea ocazia să își ia revanșa în fața lui Lille abia în etapa a 12-a, când parizienii vor primi pe teren propriu vizita celor de Lille, pe data de 31 octombrie.

ADVERTISEMENT