Nemţii tremură! Ce anunţ a făcut Low

A mai rămas ceva mai mult de o lună pînă la startul Campionatului European din Franţa. Selecţionerii încep să îşi contureze loturile pentru turneul de elită european, a căror 51 de meciuri...
02.05.2016 | 19:33
Nemtii tremura Ce anunt a facut Low

A mai rămas ceva mai mult de o lună pînă la startul Campionatului European din Franţa. Selecţionerii încep să îşi contureze loturile pentru turneul de elită european, a căror 51 de meciuri pot fi urmărite în România doar pe Dolcesport.

Prima ediţie a Euro cu 24 de echipe la start se anunţă electrizantă. În Franţa este o organizare fără precedent, iar pregătirile pentru marele eveniment sînt pe ultima sută de metri. Va fi un spectacol de zile mari pe care Telekom TV îl aduce în casele tuturor românilor.

Doar la Dolce Sport pot fi urmărite toate cele 51 de meciuri ale UEFA Euro 2016

Germania este una dintre favoritele Campionatului European. Nemţii îşi doresc să facă “dubla” după ce în 2014 au reuşit să cîştige titlul mondial în Brazilia. Campioana mondială nu a avut emoţii în calificări, unde a cîştigat grupa cu Polonia, Irlanda şi Scoţia, însă cu ceva mai bine de o lună pînă la turneul final, selecţionerul Joachim Low are emoţii.

5 jucători cheie sînt accidentaţi

Germania are probleme de lot în ajun de turneu final. Joachim Low spune că principala îngrijorare e cea a jucătorilor accidentaţi.

“Schweinsteiger, Draxler, Can, Boateng şi Howedes sînt absenţi. Sînt cinci jucători foarte importanţi pentru noi şi pe care nu ştiu dacă îi vom avea la Euro. Recunosc că sînt îngrijorat.

Mereu se întîmplă astfel de probleme înaintea turneelor finale. În 2014, Khedira şi Bastian Schweinsteiger au fost loviţi, dar i-am recuperat. De această dată, nu pot să sper decît că va fi la fel”, a declarat selecţionerul Joachim Low.

Bastian Schweinsteiger a fost unul dintre cei mai importanţi jucători ai Germaniei la Campionatul Mondial din Brazilia. Mijlocaşul lui Manchester United s-a accidentat la genunchi pe 23 martie la un antrenament şi e foarte posibil să rateze turneul final.

Doar la Dolce Sport pot fi urmărite toate cele 51 de meciuri ale UEFA Euro 2016

Julian Draxler “s-a rupt” în prima manşă a sferturilor din Liga Campionilor dintre Wolfsburg şi Real Madrid. Germanul a suferit o ruptură musculară şi nu va mai evolua în acest final de sezon la Wolfsburg.

Emre Can, mijlocaşul defensiv al lui Liverpool s-a accidentat la ligamentele genunchiului în returul de vis din sferturile Ligii Europa cîştigat cu 4-3 de “cormorani”. Ar trebui să revină la finalul lunii mai pe teren, conform presei din Anglia.

Lucrurile stau mai bine în ceea ce îi priveşte pe fundaşii Jerome Boateng şi Benedikt Howedes. Ei au început deja recuperarea, dar rămîne de văzut forma pe care o vor avea după accidentări.

Low are emoţii în ceea ce îi priveşte pe cei 5 jucători, mai ales că nemţii aşteaptă un nou titlu european după o pauză de 20 de ani. Ultima dată cînd Germania s-a impus a fost în 1996, prin golul din prelungiri a lui Oliver Bierhoff împotriva Cehiei, 2-1.

51 de meciuri vor avea loc la Euro 2016, pe care veţi putea să le urmăriţi doar la Dolce Sport