GALERIE FOTO. Campioană mondială, în costumul Evei! Pozele fac înconjurul lumii!

Ard reţelele de socializare! Poze nu tocmai potrivite cu o campioană mondială la schi fac înconjurul lumii! Lisa Zimmermann este o schioare germană de 21 de ani extrem de talentată. Lisa a...
03.10.2017 | 14:50
GALERIE FOTO Campioana mondiala in costumul Evei Pozele fac inconjurul lumii
ADVERTISEMENT

Ard reţelele de socializare! Poze nu tocmai potrivite cu o campioană mondială la schi fac înconjurul lumii! Lisa Zimmermann este o schioare germană de 21 de ani extrem de talentată. Lisa a devenit chiar şi campioană mondială la proba de acrobaţii. Se întâmpla în 2015, la Kreischberg, pe când avea doar 19 ani. Fotografiile sale postate pe reţelele de socializare i-au înebunit pe cei 40.000 de fani.

Dincolo de performanţele sportive, Lisa iese în evidenţă prin lipsa de inhibiţii. Sportiva îşi “alimentează” mereu fanii cu poze trăsnite, care trădează un comportament lipsit de inhibiţii. Ultima ei postare a fost şi printre cele mai îndrăzneţe. Lisa a postat o fotografie în care merge complet dezbrăcată pe o bandă suspendată deasupra unei piscine. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

ADVERTISEMENT

Campioană mondială tot goală

Lisa Zimmermann este creditată să fie noua stea sexy a schiului, “trofeu” aflat în prezent la Linsdey Vonn, deţinătoarea recordului all-time de victorii în schiul alpin feminin (76). Şi aceasta şi-a şocat fanii, după ce a recurs la o metodă inedită de a-şi promova cartea „Strong is the new beautiful”.

Frumoasa schioare americană a pozat nud, având drept „accesorii” doar beţele de schiuri, într-o poziţie specifică probei de coborâre, în care a cucerit titlul de campioană olimpică în 2010, la Vancouver. Pe lângă titlul olimpic cucerit în urmă cu şase ani, Lindsey Vonn mai are în palmares patru Globuri de cristal rezervate câştigătoare Cupei Mondiale la schi alpin, precum şi două medalii de aur cucerite la Campionatele Mondiale din 2009.

ADVERTISEMENT