Facebook

Campioana MONDIALĂ la scufundări DISPĂRUTĂ în AD NCURI

După patru zile de căutări, echipele de salvare au oprit cercetările în cazul campioanei mondiale la scufundări, Natalia Molchanova, care a dispărut în Marea Mediterană. Zona dispariţiei...
07.08.2015 | 18:10
Campioana MONDIALĂ la scufundări DISPĂRUTĂ în AD NCURI
ADVERTISEMENT

După patru zile de căutări, echipele de salvare au oprit cercetările în cazul campioanei mondiale la scufundări, Natalia Molchanova, care a dispărut în Marea Mediterană. Zona dispariţiei este în apele teritoriale spaniole. Familia sportivei a anunţat că va continua s-o caute, folosind un robot telecomandat. Presa internaţională notează însă că este exclus ca ea să mai fie găsită în viaţă.

Campioana a dispărut duminică după-amiază în apropierea insulei Formentera. Federaţia de scufundări din Rusia a postat pe contul de Facebook al campioanei o serie de precizări. Conform acestei surse, sportiva a dispărut într-o zonă în care, în acel moment, se aflau şi alţi scufundători, precum şi o barcă special pregătită să le acorde sprijin acestora. Duminică, Molchanova era instructoare pentru alţi doi scufundători.

ADVERTISEMENT

Ultima oră! LOVITURĂ pentru toţi ROM NII CARE AU FACEBOOK! DECIZIA lui Klaus IOHANNIS e DEFINITIVĂ şi se aplică imediat! 

Molchanova a executat câteva scufundări alături de ceilalţi, apoi s-a îndepărtat la circa 60 de metri şi a coborât fără a mai reveni. În acel perimetru se înregistrează curenţi subacvatici puternici, iar adâncimea apei atinge 65 de metri.

FOTO. Scenariu înfiorător! NASA a confirmat. Un asteroid cu diametru de 4 kilometri VA LOVI Pămânul în septembrie 

Fiul Nataliei, Alexey, care este şi el înotător, a declarat pentru The Times că “simte” că mama lui a dispărut pentru totdeauna. “Îşi dorea să rămână în mare. Cred că şi-a dorit acest lucru”, a spus Alexey.

ADVERTISEMENT

Sursă: www.romanialibera.ro

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri