Sport

Campioană olimpică, desfigurată de antrenorul ei! Agresorul, care este și partenerul de viață al sportivei, a fost arestat și, ulterior, eliberat! Atenție, imagini cu impact emoțional

Alain Schmitt a ajuns în arestul poliției, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce a desfigurat-o pe partenera lui de viață, Margaux Pinot, fiind eliberat după 24 de ore.
01.12.2021 | 20:44
Campioana olimpica desfigurata de antrenorul ei Agresorul care este si partenerul de viata al sportivei a fost arestat si ulterior eliberat Atentie imagini cu impact emotional
ADVERTISEMENT

Judoka Margaux Pinot a postat miercuri, pe propriul cont de twitter, o fotografie cu chipul ei tumefiat, explicând că nu înțelege de ce partenerul ei, Alain Schmitt, pe care l-a acuzat de violență domestică, a fost eliberat, informează judoinside.com.

Margaux Pinot a fost dată cu capul de pământ de mai multe ori

În noaptea de sâmbătă spre duminică, am fost victima unui atac în propria mea casă, de către partenerul și antrenorul meu”, a scris medaliata cu aur în proba pe echipe mixte la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

ADVERTISEMENT

Am fost insultată, lovită cu pumnul și am fost dată cu capul de pământ de mai multe ori. Și, în cele din urmă, m-a sugrumat. Am crezut că mor”, a continuat ea.

Sângele lui Margaux Pinot era împrăștiat pe podeaua apartamentului

Am mai multe răni, inclusiv nasul rupt și mi s-a dat o pauză totală de 10 zile de la orice activitate. Justiția a decis să-l elibereze.

ADVERTISEMENT

Ce valoare are apărarea lui calomnioasă împotriva rănilor mele și a sângelui împrăștiat pe podeaua apartamentului meu? Ce lipsea? Să mor, poate? Probabil că judoul m-a salvat”, a mai scris sportiva.

Alain Schmitt susține că nu i-a dat niciun pumn și nicio palmă

Marți seară, Alain Schmitt, în vârstă de 38 de ani, a contestat aceste acuzații. „Nu i-am dat niciun pumn și nicio palmă”, a spus el. „Aceste urme sunt locurile în care m-am lovit. Și sunt peste tot, pentru că m-a lovit mult”, a replicat sportiva.

ADVERTISEMENT

Una dintre colegele ei de lot, Agbégnénou Clarisse, a sărit în apărarea ei. „Nu am cuvinte să exprim tot ce se întâmplă în capul și corpul meu, ca femeie, după ce am văzut prin ceea ce a trecut colega mea, Margaux Pinot.

Cu atât mai șocată sunt de decizia instanței. Ce este nevoie ca sancțiunile să se mențină, să moară cineva?”, s-a întrebat, ea, pe contul personal de twitter.

ADVERTISEMENT

Margaux Pinot este internată în spital cel puțin până duminică

Alain Schmitt, antrenor şi fostul membru al echipei franceze de judo, a ajuns în arestul poliției din Seine-Saint-Denis, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Sportivul de 38 de ani a fost arestat în Blanc-Mesnil, după ce un vecin al lui Margaux, la care aceasta s-a refugiat, a sunat la poliție.

În cursul aceleiași nopți, Pinot a fost dusă la spital, unde a fost internată pentru minimum opt zile.

Alan Schmitt a avut performanțe modeste ca sportiv

Cea mai bună performanță a lui Alan Schmitt la nivel internațional este medalia de bronz cucerită la Campionatul Mondial din 2013, care a avut loc la Rio de Janeiro (Brazilia). A mai obținut locul 5 la aceeași competiție în 2011 (Istanbul, Turcia) și 2014 (Chelyabinsk, Russia).

În 2006 a terminat tot pe locul 5, la Campionatul European care a avut loc la Tampere (Finlanda). A participat la Jocurile Europene din 2011, care au avut loc la Istanbul, clasându-se pe același loc 5.

La Jocurile Olimpice a participat o singură dată, în 2012, la Londra. A fost repartizat în Grupa C, unde a trecut de olandezul Guillaume Ricaldo Elmont, după care a fost invins prin ippon de argentinianul Emmanuel ‘Emma’ Lucenti. Toate aceste performanțe le-a oibținut la categoria 81 de kilograme.

ADVERTISEMENT