Medaliată olimpică, UMILITĂ! Condiţii INACCEPTABILE la Rio!

Gabriel Esanu   
in Stiri sportive
02/08/2016, 15:49
Medaliată olimpică, UMILITĂ! Condiţii INACCEPTABILE la Rio!

Larisa Iordache face parte din lotul naţionalei de gimnastică a României, din postura de rezervă a Cătălinei Ponor, dar are parte de condiţii de pregătire total neadecvate faţă de ceea ce s-ar fi aşteptat.

Medaliată cu bronz la Jocurile Olimpice de la Londra, în 2012, cu echipa, Larisa Iordache a fost trimisă să se antreneze într-o sală de forţă, în care nu existau aparate, situaţie total umilitoare pentru o sportivă de reputaţia ei.

Larisa a publicat pe contul ei de Instagram imagini de la pregătirile din Rio de Janeiro şi a lăsat un comentariu ironic. Cînd nu ai unde să faci antrenament normal… tot trebuie să faci cumva pentru a te menţine”, a declarat Larisa Iordache.

VEZI ÎN GALERIA FOTO ÎN CE CONDIŢII SE ANTRENEAZĂ LARISA IORDACHE LA RIO

Ştirea MOMENTULUI

Harlem Gnohere a devenit netransferabil. Becali cere o sumă imensă

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×