Fotbal intern

Campioana României a făcut cel de-al șaselea transfer al verii! Cosmin Vâtcă a semnat cu CFR Cluj. Doi jucători au reziliat. EXCLUSIV

10.06.2019 | 21:01
Campioana Romaniei a facut cel deal saselea transfer al verii Cosmin Vatca a semnat cu CFR Cluj Doi jucatori au reziliat EXCLUSIV
Cosmin Vâtcă a semnat cu CFR Cluj

După ce luni dimineața l-a transferat pe Mateo Susic, CFR Cluj a perfectat pe seară cel de-al șaselea transfer al verii. FANATIK a aflat că veteranul Cosmin Vâtcă s-a întors în Gruia din postura de jucător liber de contract. 

Cosmin Vâtcă a semnat cu CFR Cluj

Vâtcă, ajuns la 37 de ani, a evoluat la CFR Cluj între 2014 și 2018, în vara anului trecut transferându-se la FC Voluntari. Portarul și-a petrecut un singur sezon la gruparea ilfoveană, iar la finele stagiunii a devenit liber de contract.

Dan Petrescu a considerat că are nevoie de experiența sa în drumul ardelenilor spre grupele unei cupe europene, astfel că Vâtcă s-a înțeles cu CFR Cluj pentru un contract valabil pe doi ani, aceasta urmând a fi cel mai probabil și ultima echipă din cariera sa. Vâtcă va avea în Gruia un salariu de 4.000 de euro.

Dan Petrescu are sase jucatori noi la dispozitie
Dan Petrescu are sase jucatori noi la dispozitie

Prin transferul lui Vâtcă, mai mult ca sigur unul dintre cei doi portari care au făcut parte din lot în precedentul sezon are cale liberă să plece. Cel mai probabil, acesta va fi Gedrius Arlauskis, care și-a anunțat plecarea imediat după câștigarea titlului.

Două veniri, două rezilieri

CFR Cluj s-a despărțit tot luni de doi jucători. După Adam Lang, campioana României i-a reziliat contractul și lui Cristi Bud, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK. Bud a fost lăudat de Dan Petrescu datorită evoluțiilor sale în absența lui George Țucudean, însă, în cele din urmă, atacantul nu a mai avut loc la CFR Cluj.

CFR Cluj va debuta oficial în sezonul 2019/20 pe 9 sau pe 10 iulie, atunci când va juca prima manșă din primul tur preliminar al Ligii Campionilor. La patru zile distanță, CFR are programată și prima etapă din campionat.

CFR Cluj a câștigat titlul în Liga 1 Betano două sezoane la rând, performanță unică în istoria clubului.