Fotbal intern

Campioanele de la CFR Cluj. Ce „comori” au acasă Țucudean, Manea, Omrani găsești în noua revistă FANATIK. Galerie foto

21.08.2018 | 00:01

Campioanele de la CFR Cluj. A apărut noua revistă FANATIK, numărul din luna august! Număr de excepție, subiecte tari, interviuri inedite, reportaje emoționante! Doar 5 lei pentru 48 de pagini de senzație!

Nu ratați exclusivităţile revistei ce se află deja pe piaţă. Vrei să fii informat şi să nu ratezi culisele sportului intern şi internaţional? În noua revistă FANATIK găseşti tot ce cauţi!

Campioanele de la CFR Cluj. De ce sunt invidiați Țucudean, Manea, Omrani

Nu doar jucătorii de la CFR Cluj sunt niște campioni. Și soțiile sau prietenele elevilor lui Toni Conceicao fac parte din aceeași categorie. Găsești în noua revistă FANATIK, numărul din luna august, o galerie foto specială cu familiile fotbaliștilor care și acum sunt pe primul loc al Ligii 1 Betano.

Vlăduța Lupău pozează provocator de fiecare dată când are ocazia
Campioanele de la CFR Cluj. Vlăduța Lupău, iubita portarului Adi Rus, a fost în centrul unui scandal la recentul festival Untold de la Cluj

„Jumătățile” lui George Țucudean, Bilel Omrani, Cristian Manea fac show de show în FANATIK. Vezi ce provocator arată Neringa Arlauskis, Denisa lui Mailat, Nina Males, Anda lui Adi Păun sau Vlăduța Lupău, cântăreața portarului Adi Rus. Imagini incredibile și cu „comorile” lui Bilel Omrani sau secțiunea specială „Țucu, tată de băieți”! Să ne răcorim în incendiul de afară cu ceva premium! Campioanele de la CFR Cluj.

Cumpărați noua revistă FANATIK, aflată deja pe piață și vă minunați inclusiv de salariile de maidanezi pe care Ionuț Negoiță le dă la Dinamo.

  • Citește: Olimpiu Moruțan, poza din copilărie de 1 milion de like-uri !
  • Citește: Giovani Becali, înapoi la Dinamo! Exclusiv paparazzi FANATIK!
  • Citește: Ultimul transfer al lui Gigi Becali. Ce număr va purta

Nu ratați un număr deosebit al revistei FANATIK în luna august: 48 de pagini la doar 5 lei! Nu ratați să vă informați! E plin de subiecte interesante și exclusive! Haideți la chioșcuri: a apărut noua revistă FANATIK!