Sport

Campion cu FCSB, Florinel Coman e sincer: „Am zis gata, țin și eu cu Dinamo!”. Ce legendă a „câinilor” are ca idol

Florinel Coman a luat titlul cu FCSB, dar și-a recunoscut afinitatea pentru rivala Dinamo. Un super atacant al roș-albilor l-a făcut să iubească „câinii”
11.05.2024 | 11:46
Campion cu FCSB Florinel Coman e sincer Am zis gata tin si eu cu Dinamo Ce legenda a cainilor are ca idol
Campion cu FCSB, Florinel Coman e sincer: „Am zis gata, țin și eu cu Dinamo!”. Ce legendă a „câinilor” are ca idol. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Florinel Coman debordează de sinceritate după ce a luat titlul cu FCSB. Golgheterul la zi din SuperLiga, cu 18 reușite, a recunoscut că în copilărie a ținut cu Dinamo.

Florinel Coman a ținut cu Dinamo în copilărie! Ce super atacant i-a devenit idol: „Mamă, ce fotbalist!”

După șapte ani petrecuți la FCSB, Florinel Coman (26 de ani) are acum sânge roș-albastru. Cu toate acestea, „șeptarul” noii campioane a României a dezvăluit că, atunci când era mic, a ținut cu Dinamo, marea rivală a actualei sale echipe.

ADVERTISEMENT

„Când eram foarte mic am ținut cu Dinamo, pentru că am fost legitimat la Luceafărul Brăila și ne-au dus la un meci, la Galați, în Liga 1, cu Dinamo. 

M-am dus la stadion cu o ora jumate înainte, la încălzirea l-am văzut pe Claudiu Niculescu, a luat un sac de mingi și le-a pus pe 16 metri și cred că 10-12 minute bătea numai lovituri libere la încălzire.

ADVERTISEMENT

Și nu doar că le bătea, le punea și unde trebuie, mă uitam așa și spuneam că nu se poate. Asta m-a făcut (n.r. să țină cu Dinamo), l-am văzut cum execută și am zis ‘mamă, ce fotbalist, gata țin și eu cu Dinamo’”, a declarat Florinel Coman, la „SportCast cu Sile” de la Orange Sport.

În acest sezon, Florinel Coman a devenit și el un mic „Clau-Gol”, dovadă golurile înscrie de atacantul brăilean din lovitură liberă. Sezonul acesta, golgheterul SuperLigii a reușit câteva eurogoluri din faze fixe în meciuri cu CFR Cluj, Universitatea Craiova și chiar Dinamo.

ADVERTISEMENT

Coman ar putea pleca de la FCSB în această vară

Cumpărat în vara lui 2017, de la Viitorul Constanța, în schimbul sumei de 3.000.000 de euro, Florinel Coman și-ar putea încheia aventura la FCSB la finalul acestui sezon.

Starul campioanei României are o ofertă uriașă de la Al-Duhail, campioana Qatarului, 2.000.000 de euro pe sezon, timp de patru ani de zile. Gigi Becali renunță însă greu la perla sa. Latifundiarul din Pipera nu acceptă să se despartă de Coman decât da cineva îi va plăti fotbalistului clauza de reziliere, în valoare de 5.000.000 de euro.

ADVERTISEMENT

„Eu le-am spus să dea acum 3,5 milioane de euro, iar în septembrie 1,5 milioane. Renunț acum la un milion jumătate, dar să îl am pe Florinel în calificări. Dacă ajung în grupe nu mai îmi trebuie, iau eu 50 de milioane, dar dacă nu ajung, să îmi dea banii, 1,5 milioane și să îl ia. Ei vor studia cele două propuneri și mă vor anunța.

Florinel va fi cu noi în preliminarii. Dacă ne calificăm le dau eu 1,5 milioane înapoi, că m-am calificat cu el. Vreau ca transferul să fie 5 în cap. Sau 3,5 de la ei și 50 de milioane de la Ligă. Eu nu vreau să îl dau, jucătorul face 10 și voi vreți cu 5. Dacă dau banii, nu am ce face, dar atunci să îi dea pe ăia 5”, a declarat Gigi Becali, după ce a negociat cu șefii lui Al-Duhail.

ADVERTISEMENT
3,25 este cota BETANO pentru pronosticul „1 solist” la FCSB - CFR Cluj