Campion de jiu jitsu, răpit de pe stradă la Rio, cu două săptămâni înainte de startul Olimpiadei. Povestea terificantă a sportivului

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
25/07/2016, 15:58
Campion de jiu jitsu, răpit de pe stradă la Rio, cu două săptămâni înainte de startul Olimpiadei. Povestea terificantă a sportivului

Jason Lee, campion neozeelandez de jiu jitsu, susţine că a fost răpit de pe o stradă din Rio (Brazilia) de mai mulţi indivizi care purtau uniformele poliţiei. Jason Lee (27 ani) a povestit pe Facebook că a fost acostat de un grup de bărbaţi ce purtau uniformele poliţiei din Rio şi i s-a cerut o sumă de bani. Pentru că a refuzat, Lee s-a trezit ameninţat cu pistolul şi urcat cu forţa într-o maşină. Sportivul a mers apoi la două bancomate pentru a face rost de suma de 450 de lire sterline, sumă care a ajuns în posesia celor care l-au sechestrat.

În momentul în care a fost eliberat, cei care l-au “răpit” şi-au explicat gestul: “În Brazilia e ilegal să conduci fără să ai la tine paşaportul!”. Lee a tras apoi concluzia întâmplării prin care a trecut: “Brazilia e o ţară groaznică în toată puterea cuvântului! Nu ştiu ce e mai deprimant: faptul că li se întâmplă aşa ceva străinilor cu doar câteva zile înainte de startul Jocurilor Olimpice sau faptul că brazilienii trebuie să trăiască într-o asemenea mizerie zi de zi”.

Jocurile Olimpice de vară de la Rio de Janeiro vor începe pe 5 august.

Sursă: www.romaniatv.net

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali, sfat pentru Denis Alibec. “Vrei să revii? Nu mai fuma două pachete şi lasă calculatorul!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×