Campion de jiu jitsu, răpit de pe stradă la Rio, cu două săptămâni înainte de startul Olimpiadei. Povestea terificantă a sportivului

Campion de jiu jitsu

Jason Lee, campion neozeelandez de jiu jitsu, susţine că a fost răpit de pe o stradă din Rio (Brazilia) de mai mulţi indivizi care purtau uniformele poliţiei. Jason Lee (27 ani) a povestit pe Facebook că a fost acostat de un grup de bărbaţi ce purtau uniformele poliţiei din Rio şi i s-a cerut o sumă de bani. Pentru că a refuzat, Lee s-a trezit ameninţat cu pistolul şi urcat cu forţa într-o maşină. Sportivul a mers apoi la două bancomate pentru a face rost de suma de 450 de lire sterline, sumă care a ajuns în posesia celor care l-au sechestrat.

În momentul în care a fost eliberat, cei care l-au "răpit" şi-au explicat gestul: "În Brazilia e ilegal să conduci fără să ai la tine paşaportul!". Lee a tras apoi concluzia întâmplării prin care a trecut: "Brazilia e o ţară groaznică în toată puterea cuvântului! Nu ştiu ce e mai deprimant: faptul că li se întâmplă aşa ceva străinilor cu doar câteva zile înainte de startul Jocurilor Olimpice sau faptul că brazilienii trebuie să trăiască într-o asemenea mizerie zi de zi".

Jocurile Olimpice de vară de la Rio de Janeiro vor începe pe 5 august.

Sursă: www.romaniatv.net