Fotbal international

Campion mondial, lecție de viață pentru fotbaliști: ”Nu vor găsi dragostea într-un club de noapte”

13.11.2020 | 21:45
Campion mondial lectie de viata pentru fotbalisti Nu vor gasi dragostea intrun club de noapte
ADVERTISEMENT

Campion mondial cu naționala Franței în 2018, Adil Rami le-a predat o lecție de viață tinerilor fotbaliști și le-a transmis că în jurul lor se învârt multe persoane dubioase.

Fundașul echipei Boavista Porto a avut o relație de trei ani fostul star Playboy, Pamela Anderson, dar actrița a pus capăt poveștii acuzându-l pe fotbalist de infidelitate.

ADVERTISEMENT

Jucătorul este bănuit că și-ar fi vândut medalia de campion mondial la o licitație a unei celebre case de vânzări și a obținut pe ea suma 66.000 de euro.

Tinerii fotbaliști au primit o lecție de viață de la un campion mondial

”Când eram la petreceri, în vacanțe, în jurul meu roiau multe femei ușoare, acompaniate de băieți cu buzunarele pline de droguri. Dacă aș fi fost mai slab din punct de vedere mental, azi aș fi fost mort!”, este lecția de viață pe care campionul mondial le-o oferă tinerilor fotbaliști.

ADVERTISEMENT

”Fotbaliștii și sportivii sunt drăguți. Au faimă, au bani… Fără să generalizez, sunt o mulțime de fete care sunt interesate de faima ta, de banii tăi. Pentru că uneori vor să se asocieze cu tine doar pentru a-și crește capitalul de popularitate pe rețele de socializare”, a declarat Adil Rami.

”De multe ori, n-am știut dacă la masa noastră, în timpul ieșirilor în club, sunt fete care chiar voiau să stea de vorbă cu noi sau sunt unele prostituate care vor să ne facă să bem mai mult”, a mai spus jucătoarul într-un interviu pentru Le Parisien, citat de Daily Mail.

ADVERTISEMENT

”De multe ori îi atenționez pe jucătorii tineri să fie atenți! Nu toți arată bine și multe domnișoare se uită la ei pentru banii lor și pentru numele lor. Nu vor găsi dragostea vieții lor într-un club de noapte!”, a conchis Adil Rami.

La începutul anului, fostul internațional francez a semnat un contract cu formația rusă PFC Sochi și cum a ajuns acolo a început să le dezvăluie noilor colegi detalii despre relația pe care a avut-o cu Pamela Anderson.

ADVERTISEMENT

În 2018 presa franceză scria că fotbalistul a cerut-o de soție pe vedeta din Baywatch, dar aceasta a preferat să se despartă de fotbalist! Ulterior, Rami și Pamela s-au împăcat și au vut în total o relație de trei ani.

ADVERTISEMENT