Sporturi

Campionatele Mondiale de la București, anulate din cauza coronavirusului: ”Decizia a fost luată în contextul mondial al răspândirii infecției”

02.03.2020 | 13:42
Campionatele Mondiale de la Bucuresti anulate din cauza coronavirusului Decizia a fost luata in contextul mondial al raspandirii infectiei
ADVERTISEMENT

Federația Română de Haltere a anunțat anularea Campionatelor Mondiale de juniori de la București din cauza epidemiei de coronavirus.

Campionatele Mondiale de la București, anulate din cauza coronavirusului

”Campionatele Mondiale de Juniori – Competiție criteriu de calificare olimpică GOLD Tokyo 2020, care urmau a se desfășura la București, în perioada 14-21 martie, au fost anulate”, se arată într-un comunicat al FR Haltere.

ADVERTISEMENT

”Decizia aparține Comitetului Executiv al Federației Internaționale de Haltere, IWF, și a fost luată în contextul mondial al răspândirii infecției cu coronavirus, ținând cont și de recomandările Organizației Mondiale a Sănătății”, se mai scrie despre anularea Campionatele Mondiale de haltere juniori de la București.

”Competiția și întâlnirile oficiale vor fi reprogramate”

”Competiția și întâlnirile oficiale vor fi reprogramate curând, decizia urmând a fi luată în următoarea ședință a Comitetului Executiv IWF”, se încheie comunicatul Federației Române de Haltere.

ADVERTISEMENT

Sportivi din peste 80 de țări erau așteptați la București în luna martie pentru a participa la această competiție.

Sportul mondial, afectat de coronavirus

Coronavirus provoacă panică la nivel mondial și e o chestiune de timp până mai multe evenimente sportive majore vor fi amânate sau anulate.  Ultimele decizii vin din motociclism, acolo unde primele două etape din MotoGP au fost deja anulate.

ADVERTISEMENT

Italienii au anunţat că  șase meciuri programate în acest weekend în Serie A au fost amânate. În primă fază, partidele trebuiau să se joace cu porţile închise. Printre meciurile afectate se numără Milan – Genoa, dar şi derby-ul Juventus – Inter.

Dinamo – PSG la handbal masculin ar putea să nu se joace

Returul „dublei” manșe dintre Dinamo și PSG din optimile Ligii Campionilor la handbal masculin, programat la Paris în ultima săptămână din martie, s-ar putea juca fără spectatori, după ce Guvernul Francez a luat măsuri speciale de precauție împotriva coronavirusului.

ADVERTISEMENT

Mai mult, din informaţiile FANATIK, oficialii lui Dinamo au fost informaţi de către EHF că dacă epidemia de coronavirus continuă să se extindă, meciurile din Liga Campionilor la handbal ar putea fi amânate sau chiar anulate.

ADVERTISEMENT
Tags: