Suspendarea a fost ridicată. Campionatul Greciei se reia!

Silviu Ghering    Sorin Dumitrescu   
in Stiri sportive
26/03/2018, 18:35
Suspendarea a fost ridicată. Campionatul Greciei se reia!

Fotbalul din Grecia revine la viaţă în viitorul weekend, 30-31 martie, după ce politicul a pus piciorul în prag şi a decis suspendarea întrecerii din prima divizie pe termen nelimitat. Suspendarea a fost ridicată luni, când este posibil, ca în cursul serii, să se anunţe şi verdictul în cazul PAOK Salonic – AEK Atena, meciul care a generat incidente grave şi a dus la luarea sancţiunii de suspendare.

În minutul 90 al acestui meci, disputat la Salonic, echipa locală, pregătită de Răzvan Lucescu, a reuşit să deschidă scorul prin lovitura de cap a fostului fundaş al FCSB, Fernando Varela. Iniţial, arbitrul a validat reuşita, după care a anulat-o, pe motiv de ofsaid. Patronul lui PAOK; miliardarul Ivan Savvidis, s-a înfuriat şi a pătruns pe teren, fiind înarmat. Cele două echipe au ajuns la vestiar, ca şi brigada de arbitri şi jocul nu s-a mai reluat.

Se aşteaptă şi ce sancţiune va primi PAOK

Cu acordul primului ministru, şeful sportului din Grecia, Vassilidis, a decis să treacă la măsuri dure, prima fiind suspendarea pe perioadă nedefinită, după care a prezentat cluburilor o serie de măsuri cu scop punitiv pentru cluburile care provoacă probleme de violenţe pe stadion sau pe teren. Acum Super Liga din Grecia e gata să se reia, pe 30 şi 31 martie.

Închide ×