Sport
notix pixel id

Campionatul în care Ilie Dumitrescu îl vede pe Kylian Mbappe: „Să vedeți cât de bine va juca acolo!”

Ilie Dumitrescu a vorbit despre Kylian Mbappe, pe care îl vede evoluând în campionatul Spaniei, fiind sigur că starul francez se va descurca perfect.
13.01.2022 | 21:50
Campionatul în care Ilie Dumitrescu îl vede pe Kylian Mbappe: „Să vedeți cât de bine va juca acolo!”
Campionatul în care Ilie Dumitrescu îl vede pe Kylian Mbappe. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

„Mister” crede că o venire a lui Kylian Mbappe la Real Madrid ar fi o mutare bună și pentru club, dar și pentru jucător, mai ales pentru a-și recăpăta pofta de joc.

Ilie Dumitrescu a făcut și o comparație în La Liga și Premier League, fiind de părere că fotbalul din Spania a rămas la fel de spectaculos, chiar dacă Cristiano Ronaldo și Lionel Messi l-au părăsit.

Campionatul în care Ilie Dumitrescu îl vede pe Kylian Mbappe

Ilie Dumitrescu a vorbit despre campionatul în care îl vede pe Kylian Mbappe jucând, fiind sigur că dacă va prinde un transfer la Real Madrid, starul francez va fi de neoprit:

ADVERTISEMENT

„Dacă Mbappe va ajunge în Spania, să vedeți cât de bine va juca Mbappe acolo, pentru că în Spania campionatul e cu totul altfel, e mult mai dinamic.

Luăm în calcul performanțele echipei naționale și perofrmanțele echipelor de club în cupele europene atunci când stabilim ce campionat e mai bun”.

ADVERTISEMENT

„Campionatul spaniol era cel mai important din lume atunci când Spania domina fotbalul. Progresul s-a făcut în ultimii ani cu Premier League.

Erau foarte puțini antrenori străini în Premier League. De-asta s-a ajuns ca Premier League să fie mai bună în ultimii ani.

ADVERTISEMENT

Să nu uităm că și Sevilla a câștigat Europa League de trei ori la rând, apropo de performanțe ale echipelor”, a mai spus Ilie Dumitrescu, la TV DigiSport.

Kylian Mbappe neagă o mutare la Real Madrid

Într-un interviu recent acordat pentru CNN, Kylian Mbappe a negat o mutare la Real Madrid, deși încă nu și-a prelungit contractul cu PSG: „Nu, nu mă voi alătura celor de la Real Madrid în ianuarie.

ADVERTISEMENT

Acest lucru nu se va întâmpla în ianuarie. Sunt la PSG, sunt foarte fericit și 100% voi termina sezonul ca jucător al lui PSG”.

„Voi da totul pentru a câștiga cu PSG toate trofeele în acest sezon”, a mai declarat Kylian Mbappe.

ADVERTISEMENT
  • 160.000.000 de euro este cota de piață a lui Kylian Mbappe, conform transfermarkt.com
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 116 pagini de emoții + poster GRATUIT, la NUMAI 10 lei
A apărut noua revistă Fanatik