Pariuri sportive

Ce şanse are România la Campionatul Mondial de handbal feminin? Iată cotele!

Cea de-a 23-a ediţie a Campionatului Mondial de handbal feminin se desfăşoara în perioada 1-17 decembrie 2017 în Germania. Naţionala României a fost prezentă la toate ediţiile de până acum ale turneului final şi nici de această dată nu face excepţie.
25.11.2017 | 14:40
Ce sanse are Romania la Campionatul Mondial de handbal feminin Iata cotele

Totuşi, România trece printr-o schimbare de generaţii la Mondialul de handbal feminin, unde are şanse reduse chiar şi la prezenţa în semifinale. 

Cota ca fetele lui Martin Ambros să câştige trofeul este 20.00, aşa cum sunt creditate ale cinci naţionale: Brazilia, Spania, Germania, Muntenegru şi Ungaria. Ce înseamnă asta? Cei care au de gând să parieze 10 lei pe triumful fetelor noastre, vor putea câştiga 200 RON! 

Cote mari şi la medalii

Cota pentru ca România să încheie această ediţie a Mondialului de handbal feminin pe podium este 5.00, una aparent bună. Trebuie spus însă că alte cinci reprezentative stau mai bine în acest top decât noi.

La câştigarea grupei A avem o cotă de 4.00 Ne va fi imposibil însă. România are o grupă din care mai face parte şi Franţa, o naţională mult mai bună decât noi în momentul de faţă. Vom debuta la Mondialul de handbal feminin pe 2 decembrie împotriva Paraguayului, poate cea mai slabă echipă prezentă la turneul final, cotată cu 5.000 la câştigarea trofeului!

Dueluri de foc cu Franţa şi Spania

Apoi vom mai juca împotriva Spaniei, Sloveniei şi Angolei. Cel puţin două dintre aceste reprezentative le putem învinge, pentru ca în ultima etapă să avem marele meci cu Franţa. Cel mai probabil, ambele echipe vor fi calificate înaintea acelui joc. 

Competiţia va fi în direct pa Telekom Sport, un post TV pe care mulţi români nu-l au în grila de programe. Aici ai la dispoziţie o variantă de streaming gratuit pentru Mondialul de handbal feminin.

România a fost prezentă de-a lungul istoriei la toate ediţiile Campionatului Mondial. Am câştigat trofeul o singură dată, în 1962, de două ori am luat medaliile de argint şi la ediţia precedentă medaliile de bronz. Interesant este că am terminat pe locul 4 competiţia la nu mai puţin de cinci ediţii. CM de handbal feminin s-a mai disputat în Germania şi în 1997, atunci când fetele noastre erau eliminat în optimile de finală. 

Tags: