Cele mai citite

Video&foto. FIFA a prezentat posterul oficial pentru CM 2018! O legendă a ruşilor în prim-plan

Campionatul Mondial din Rusia va începe pe 14 iunie 2018. Până atunci, vineri, 1 decembrie, va avea loc tragerea la sorţi pentru grupele turneului final, iar ruşii au dezvăluit cum va arăta posterul oficial al competiţiei.
28.11.2017 | 18:59

Cu doar câteva zile înainte de tragerea la sorţi a grupelor de la Campionatul Mondial din 2018, ruşii au prezentat presei posterul oficial al turneului. Evenimentul a fost precedat de o conferinţă de presă în care secretarul general al FIFA a vorbit despre imaginile alese de reprezentanţii ţări gazdă.

Posterul a fost creat de Igo Gurovich, unul dintre cei mai cunoscuţi artişti din Rusia. Personajul principal este Lev Iaşin, unul dintre cei mai mari fotbalişti din istoria Rusiei şi câştigător al Balonului de Aur în 1963. Rusul este singurul portar care a câştigat acest trofeu.

Posterul oficial pentru Campionatul Mondial din Rusia, lăudat de FIFA

Lev Iaşin este întruchipat în momentul în care parează o minge, jumătate din balon fiind o reflexie a Rusiei din spaţiu. Secretarul general FIFA a susţinut că realizările ruşilor în explorarea spaţiului cosmic au reprezentat o inspiraţie în crearea posterului.

Posterul oficial pentru Campionatul Mondial din 2018 este o reflexie adevarată a moştenirii artistice şi fotbalistice a Rusiei”, a declarat Fatma Samoura, secretar general FIFA. Campionatul Mondial din Rusia se va organiza în perioada 14 iunie-15 iulie 2018.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri