Fotbal international

Campionatul Mondial, super cadou de Sărbători pentru un parior. Golurile și cartonașele l-au îmbogățit cu aproape 7.000 de lei

Pariorii dau lovitură după lovitură la Campionatul Mondial din Qatar. Un super norocos a prins o super cotă la meciurile din etapa a doua a grupelor.
29.11.2022 | 12:50
Campionatul Mondial super cadou de Sarbatori pentru un parior Golurile si cartonasele lau imbogatit cu aproape 7000 de lei
A dat lovitura la Campionatul Mondial! Golurile și cartonașele l-au îmbogățit pe un parior cu aproape 7000 de lei
ADVERTISEMENT

Duminică, 27 noiembrie, s-au disputat mai multe meciuri tari din etapa a doua a fazei grupelor de la Campionatul Mondial din Qatar. Pentru un parior a fost ziua perfectă. Inspirația și norocul i-au băgat în buzunare nu mai puțin de 6.612,89 lei.

A dat lovitura la pariuri după ce a jucat cartonașe și goluri la Campionatul Mondial. A prins o cotă uriașă, 132,25!

Pariorul a jucat pe toate cele patru meciuri care s-au jucat duminică, 27 noiembrie, în Grupele E și F de la World Cup 2022. Acesta a mizat pe goluri și pe cartonașe și a generat o cotă totală de 132,25.

ADVERTISEMENT

Norocosul nostru a pariat doar 50 de lei și a câștigat nu mai puțin de 6.612,89 lei. Ca să dai și tu lovitura, nu ai nevoie doar de inspirație și noroc. Pentru biletele Big Win este important să profiți și de multiplele bonusuri pe care Superbet le oferă cu generozitate.

Primul meci al zilei a reprezentat una dintre marile surprize ale etapei a doua din faza grupelor. Costa Rica a învins-o pe Japonia cu scorul de 1-0. La acest duel exotic, marele câștigător a înverzit o cotă de 4,75 din două pronosticuri: „Japonia va avea peste 2,5 cartonașe” și „Costa Rica va avea sub 3,5 cartonașe”.

ADVERTISEMENT

Următorul pariu pe bilet era că Maroc va marca cel puțin un gol în confruntarea cu Belgia, cotă 1,65. Zis și făcut. Africanii nu doar că au marcat, ci i-au și învins pe „dracii roșii”, scor 2-0.

Bilet BigWin
Bilet BigWin

Având în vedere că se desfășoară în premieră în preajma Sărbătorilor de iarnă, Cupa Mondială pare un prilej extraordinar pentru ca pariorii să își rotunjească veniturile. Tot mai mulți norocoși dau lovitura în această perioadă, ajutați, bineînțeles, și de super bonusurile de la Superbet.

ADVERTISEMENT

Golurile și cartonașele din Croația – Canada 4-1 l-au făcut fericit pe un parior

Al treilea meci al zilei de duminică a venit și cu al treilea pronostic corect. Croația a făcut show cu Canada, scor 4-1, și a cotribuit masiv la acest bilet câștigător. Inspiratul de serviciu a strâns o cotă totală de 4,50 din variantele „ambele marchează” și „fiecare echipă va avea peste 1,5 cartonașe”.

Ultimul pariu rămas pe bilet a fost la super derby-ul fazei grupelor, Spania – Germania, terminat la egalitate, scor 1-1. Aici, soarta a stat în mâinile arbitrului, pentru că variantele alese, care i-au oferit o cotă de 3,75, au fost „Germania va avea peste 2,5 cartonașe” și „Spania va avea sub 2,5 cartonașe”.

ADVERTISEMENT

Ibericii au fost avertizați o singură dată, din cauza lui Sergio Busquets, în timp ce nemții „îngălbeniți” au fost Kehrer, Goretzka și Kimmich. Și, uite așa, omul nostru a reușit să încaseze 6.612,89 lei, ajutat și de bonusurile pe care Superbet le pune mereu la dispoziție.

ADVERTISEMENT