ŞOCANT: campioni ai României, angajaţi FRF, procurori DNA lăsaţi fără curent de un fost patron din fotbal!

Situaţia cartierului rezidenţial construit de Dumitru Bucşaru în urmă cu 5 ani la marginea Bucureştiului, în comuna ilfoveană "1 Decembrie", pe şoseaua spre Giurgiu, le-a distrus liniştea...
25.04.2014 | 16:58
SOCANT campioni ai Romaniei angajati FRF procurori DNA lasati fara curent de un fost patron din fotbal

Situaţia cartierului rezidenţial construit de Dumitru Bucşaru în urmă cu 5 ani la marginea Bucureştiului, în comuna ilfoveană “1 Decembrie”, pe şoseaua spre Giurgiu, le-a distrus liniştea persoanelor care deţin imobile în domeniul ridicat de fostul patron al Unirii Urziceni. După ce mulţi dintre proprietari au aflat că, de fapt, în acte, apartamentele pe care le deţin sînt ale băncilor pentru că ar fi fost ipotecate de Bucşaru pentru contractarea unor credite pe care, mai apoi, nu le-a mai achitat, aceştia s-au trezit acum în faţa unei alte situaţii disperate: de luni vor rămîne fără electricitate!

Totul a pornit de la instalarea reţelei de curent electric care a fost efectuată de o micuţă firmă specializată. Aceasta trebuia să primească banii pentru lucrări de la ENEL, însă achitarea datoriei e aşteptată deja de 4 ani de Ilie Boris, patronul societăţii care a ajuns la capătul răbdării şi îi va executa silit pe proprietari. În materialul apărut pe www.sport24h.ro, care prezintă amplu situaţia, Boris explică de ce s-a ajuns în această situaţie şi care este rolul decisiv al lui Bucşaru.

Problema mea e cu ENEL, dar şi Bucşaru este parte din acest lanţ al slăbiciunilor. El a emis către ENEL bilete de plată la ordin, dar n-au avut acoperire. Eu n-am primit banii de 4 ani de la ENEL, 11 miliarde, adică aproximativ 245.000 de euro. Plătesc 10 mii de lei dobînzi la bănci, sînt în faliment! Enel s-a p***t pe mine!“, a spus Boris, care, fără să ameninţe, a explicat care va fi procedura prin care vrea să-şi recupereze o parte din datorie. “Am notificat pe toată lumea despre ce voi face luni: Primărie, Enel. Îmi iau bunurile, fără de care nu se poate face alimentarea a 350 de familii, încep să le demontez! Dacă le iau cablurile, nu are cum să supravieţuiască nimeni acolo. Am 4 kilometri de cabluri subterane. Iar acolo locuiesc avocaţi, procurori DNA“, conchide Ilie Boris.

Printre cei care deţin locuinţe în cartierul rezidenţial ridicat de Bucşaru se numără Iulian Apostol, George Galamaz, Valeriu Bordeanu, Epaminonda Nicu, toţi campioni ai României cu Unirea Urziceni, dar şi Andrei Vochin şi Gabi Safta, ziarişti cunoscuţi, recent angajaţi la FRF de noua conducere.

Tags: