Fotbal international

Campionii mondiali au ajuns la Paris! S-au întâlnit cu președintele Macron. Video

16.07.2018 | 23:54
Campionii mondiali au ajuns la Paris Sau intalnit cu presedintele Macron Video

Jucătorii staful echipei naționale a Franței, campioni mondiali, au ajuns în această după-amiază la Paris. Elevii lui Didier Deschamps au avut parte de o primire de gală pe aeroportul Roissy, informează cotidianul francez Le Parisien.

Vezi video petrecerea francezilor

Les Bleus arrivent à Roissy

La France attend ses champions : Le bus des Bleus vient de quitter Roissy ?

Gepostet von BFM Paris am Montag, 16. Juli 2018


UPDATE, ora 21:23 /

Naționala Franței a fost primită la Palatul Elysee de președintele Emmanuel Macron și de soția acestuia. Jucătorii și președintele au cântat imnul național ”Marseillaise” pe scările palatului prezidențial, iar apoi s-au auzit acordurile cântecului formației Queen, ”We are the champions”. Cei mai veseli sunt Paul Pogba și Benjamin Mendy, care au întrreținut atmosfera.


UPDATE, ora 20:41 /

Defilarea campionilor mondiali pe bulevardul Champs-Elysees s-a încheiat. Autocarul cu jucătorii mși staful tehnic se îndreaptă acum spre Palatul Elysee, acolo unde vor fi primiți de președintele Emmanuel Macron.


UPDATE, ora 20:29 /

Jucătorii naționalei Franței au ajuns pe bulevardul Champs-Elysees și prezintă trofeul Campionatului Mondial suporterilor. Atmosfera din centru Parisului este incendiară, fanii folosind torțe și fumigene.


UPDATE, ora 18:35 /

Campionii mondiali sunt așteptați pe bulevardul Champs-Elysees de peste 100.000 de oameni. Securitatea în centru Parisului este asigurată de 2.000 de polițiști și jandarmi, ajutați de 400 de pompieri.


Jucătorii echipei naționale a Franței au ajuns la Paris și au fost primiți ca niște eroi după câștigarea CM 2018
Jucătorii echipei naționale a Franței au ajuns la Paris și au fost primiți ca niște eroi după câștigarea CM 2018

Avionul care a adus acasă reprezentativa Franței a fost udat cu apă de pompieri la aterizare. Primul care a coborât din avion a fost căpitanul Hugo Lloris, care ținea în mână trofeul Campionatului Mondial.

Campionii mondiali, întâmpinați la Paris cu melodia ”I will survive”

După Hugo Lloris, din avion au coborât pe rând președintele federației Noel Le Graet, selecționerul Didier Deschamps și ceilalți jucători. Campionii mondiali au fost întâmpinați la aeroportul din Paris cu urale și stegulețe de angajații unității.

Eroii Franței au fost întâmpinați pe aeroportul din Paris cu melodia ”I will survive”. La aeroport a fost prezent și ministrul Sportului din Franța, Laura Flessel. În tot acest timp, suporterii, care nu au avut voie la aeroport, se adună pe celebrul bulevard  Champs-Elysees, acolo unde vor ajunge în curând și campionii mondiali, înainte de a merge la Palatul Elysee.

Reprezentativa Franţei a câştigat Campionatul Mondial pentru a doua oară în istoria sa, după ce a învins, duminică, la Moscova, cu scorul de 4-2 (2-1), selecţionata Croaţiei. Pentru Franţa au marcat Mandzukici (autogol), Griezmann (penalti), Pogba şi Mbappe. Golurile Croaţiei au fost reuşite de Perisic şi Mandzukic.

Tags: