Campionii mondiali de care echipa ta are nevoie! Ce punctaj au la football fantasy câștigătorii Cupei Mondiale din 2018!

25.02.2019 | 13:44
Campionii mondiali de care echipa ta are nevoie Ce punctaj au la football fantasy castigatorii Cupei Mondiale din 2018
ADVERTISEMENT

Au trecut 8 luni de când ne bucuram de o vară călduroasă și plină de fotbal spectaculos. Era iulie și principala noastră întrebare care ne măcina era “Cine va câștiga Cupa Mondială?” Între timp, am aflat, și ne-am și întors la competițiile care atunci erau pe pauză. Știm că și ele ne pot surprinde cu momente senzaționale, dar nimic nu se compară cu un turneu final. Când o țară întreagă are un singur scop: să-și susțină oamenii care stau drepți, cu mâna la inimă, intonând imnul national.

Dintre toate imnurile, unul a ieșit învingător. La Marseillaise. Și acum, de curiozitate, să vedem ce mai fac băieții care le-au transformat francezilor visul frumos al unei nopți de vară în realitate. Și, mai mult decât atât, să verificăm câte puncte au strâns ei în competițiile FootballCoin.

ADVERTISEMENT

Dintre toți fotbaliștii lui Didier Deschamps, Paul Pogba a strâns cele mai multe puncte în contul lui de Premier League. Are 11 goluri, 8 assist-uri și 1.058 de puncte la football fantasy.  Are contract până în iunie 2021 cu United și cele mai multe dintre așteptările suporterilor diavolilor roșii stau pe umerii lui. Perioada Mourinho la United nu i-a priit, dar Ole Gunnar Solskjær l-a restartat.

Colegul care îi stă alături pe lista marcatorilor din finala Cupei Mondiale, Franța – Croația 4-2, este Antoine Griezmann, care a adunat un punctaj de 777 de puncte în toate cele 24 de meciuri jucate în acest sezon în La Liga. Are 12 goluri și 6 assist-uri pentru Atletico Madrid și un parcurs nebun în Champions League, urmând să joace returul la Juventus acasă, după 2-0 pe stadionul Metropolitano.

ADVERTISEMENT

Kylian Mbappé a înscris și el în finala cu Croația, iar în total și-a bucurat suporterii cu 4 goluri la World Cup. 22 de meciuri la echipa națională are Kylian și să nu uităm că în de-abia în decembrie anul trecut a împlinit 20 de ani. Puștiul care uimește lumea și umple pereții copiilor din Franța cu posterele lui are 480 de puncte adunate la FootballCoin, cu 22 de goluri și 8 assist-uri la active în Ligue 1. Numărul de goluri îl clasează pe primul loc la capitolul golgheterilor din Franța, talentul și optimismul lui îl clasează pentru totdeauna pe primul loc la capitolul “francezi care iubesc fotbalul”. Și chiar dacă nu ești francez, nu poți să nu-l admiri și să-ți dai seama că el înfățișează figura fotbalistului nou, modern, fresh. Dacă nu l-ai luat încă în echipa ta, să știi că e free și gata de joc.

Și pentru că tot am ajuns la capitolul jucători free la FootballCoin, să-ți zicem cum stă treaba, pentru că sigur nu te aștepți la următorul clasament. Dacă Paul Pogba este fotbalistul francez cu cel mai mare punctaj din întreaga echipă, Ousmane Dembélé este jucătorul care a strâns cele mai multe puncte dintre francezii free la FootballCoin din echipa câștigătoare a Campionatului Mondial. În acest sezon de La Liga, Ousmane are 8 goluri și 4 assist-uri, în timp ce în Champions League a reușit să marcheze de 2 ori, în meciurile din grupă cu PSV și cu Tottenham.

ADVERTISEMENT

Pe locul 2 la punctaj îl găsim pe Florian Thauvin, cu 22 de goluri și 6 assist-uri bifate de atacant în sezonul acesta de Ligue 1 pentru Marseille, ajutându-și echipa să se lupte pentru un loc de cupă europeană.

Un alt jucător campion mondial, free și disponibil pentru echipa ta este Blaise Matuidi, jucătorul lui Juventus care are 538 de puncte, 2 goluri și 2 assist-uri în Serie A. 337 de minute jucate la World Cup, 38 de kilometri alergați 115 pase, o medalie.

ADVERTISEMENT

Ne mutăm din nou în Spania, acolo unde un alt jucător al lui Atletico Madrid strânge puncte multe în competițiile dedicate campionatului spaniol în FootballCoin. Thomas Lemar are până acum 513 puncte, 1 gol și 1 assist pentru echipa lui. E și el free, dacă îl vrei și în echipa ta.

Ești curios care ar fi continuarea clasamentului cu jucători pe care îi poți lua free în echipele tale de la football fantasy? Mai jos de ajutăm cu un top actualizat și în ordine descrescătoare a punctelor.

Benjamin Pavard (Stuttgart) – 471 puncte

Lucas Hernandez (Atletico Madrid) – 420 puncte

Nabik Fekir (Lyon) – 380 puncte

Benjamin Mendy (Manchester City) – 343 puncte

Presnel Kimpembe  (PSG)– 294 puncte

Steve Mandanda (Marseille) – 281 puncte

Alphonse Areola (PSG) – 235 puncte

Djibril Sidibe (Monaco) – 223 puncte

Corentin Tolisso (Bayern)  – 42 puncte – are meciuri puține, din cauza rupturii de ligamente încrucișate care îl ține departe de gazon

Dacă deja ai experiență la football fantasy și ai strâns în buzunarul virtual destul de multe cryptomonede XFC, moneda jocului, astfel încât să îți permiți cumpărarea unor jucători, pe lângă Pogba și Griezmann, îți oferim și variantele de mai jos, fix în ordinea punctelor pe care le-au strâns până acum în campionatele în care joacă. N’Golo Kanté are 3 goluri și 4 assist-uri în Premier League și mulți, mulți kilometri alergați. La fel a făcut și la Cupa Mondială, unde kilometrajul lui a arătat așa: 68.5 kilometri în 7 meciuri. 365 de pase a adunat francezul în meciurile din vară. Nu degeaba este idolul tribunelor de pe Stamford Bridge.

N’Golo Kanté (Chelsea) – 885 puncte

Hugo Lloris (Tottenham) – 642 puncte

Steven Nzonzi  (AS Roma) – 627 puncte

Raphael Varane (Real Madrid) – 549 puncte

Adil Rami (Marseille)  – 346 puncte

Olivier Giroud (Chelsea) – 290 puncte

Samuel Umtiti (Barcelona) – 209 puncte

Gata? Notițele sunt făcute, dar echipele? Se apropie meciuri tari, adica ai noi șanse să câștigi campionatele dedicate din FootballCoin. Și dacă vrei “la vie en rose” la football fantasy, știi ce alegeri să faci.

 

 

ADVERTISEMENT