Campionii, RESEMNAŢI după doar trei etape: “GREU ne mai revenim”

Gabriel Esanu   
in Liga 1
06/08/2016, 21:05
Campionii, RESEMNAŢI după doar trei etape: “GREU ne mai revenim” GALERIE FOTO

Astra Giurgiu a fost învinsă pe propriul teren de CSU Craiova, scor 1-2, şi are un singur punct după trei etape. William de Amorim, unul dintre cei mai importanţi ai giurgiuvenilor, recunoaşte că echipa se află într-o mare criză şi va fi greu să mai revină în lupta la titlu.

“Deja am pierdut foarte multe puncte. Dacă vrei să cîştigi campionatul trebuie să începi mai bine. Dar noi încercăm să revenim şi să începem să obţinem rezultate. Trebuie să cîştigăm un meci şi să avem din nou încredere. Sperăm să se rezolve şi problemele cu banii”, a declarat William de Amorim.

În afara problemelor din campionat, giurgiuvenii au dezamăgit şi în Liga Campionilor. Au fost eliminaţi de FC Copenhaga, scor 1-4, şi va juca în faza play-off a Ligii Europa în faţa englezilor de la West Ham.

Ştirea MOMENTULUI

Cinci ani de la dispariția lui Costică Ștefănescu! Interviu tulburător cu văduva fostului mare internațional!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×