Campionii vor ca Şumi să stea pe banca tehnică: "Acest club are nevoie de el!"

Preşedintele echipei Astra Giurgiu, Dani Coman, a vorbit despre situaţia lui Marius Şumudică la plecarea spre Danemarca. Campioana României va întîlni FC Copenhaga, miercuri, de la ora 20:45, în manşa a doua a turului trei din preliminariile Ligii Campionilor.

"Este un meci foarte important, ne dorim foarte mult calificarea. Întîlnim o echipă bună, puternică, dar sîntem încrezători şi mergem să ne calificăm. Este important pentru fiecare jucător în parte, pentru club, pentru fotbalul românesc.

Avem o conducere tehnică, din păcate nu e formată din antrenorul principal, Marius Şumudică. Sînt convins că ei au văzut toate meciurile pe care le-au jucat cei de la Copenhaga şi au făcut un rezumat pe care îl vor prezenta echipei.

Şumi este antrenorul principal, antrenorul care transmite poate cel mai bine un mesaj către jucători, din păcate nu-l avem pe bancă atunci cînd acest club are nevoie şi poate şi fotbalul românesc are nevoie de puncte pentru a aduce României.

Ca orice echipă au şi puncte slabe, dar după cum aţi văzut şi dumneavoastră au o echipă foarte bună, o echipă care se bazează foarte mult pe faze fixe unde din păcate noi sîntem deficitari", a spus Dani Coman.