Fotbal international

Un campion european cu Germania în 2017, încântat de jocul tricolorilor. “Trebuie să respectăm România!”

27.06.2019 | 09:01
Un campion european cu Germania in 2017 incantat de jocul tricolorilor Trebuie sa respectam Romania

Campion european cu naţionala U21 a Germaniei în 2017, după finala cu Spania, mijlocaşul echipei Hoffenheim, Nadiem Amiri, este încântat de jocul tricolorilor la acest Campionat European. Şi mai este foarte impresionat de uriaşul aport moral adus de miile de suporteri români prezenţi în tribune la fiecare meci al elevilor lui Mirel Rădoi. Meciul România – Germania, prima semifinală a Euro U21, are loc joi, 27 iunie, de la ora 19:00, la Bologna.

Campionul european din 2017, Nadiem Amiri, impresionat de jocul României

Trebuie să respectăm România!”Sunt o echipă cu mult suflet şi susţinută incredibil de mulţi fani. Oricum am privi, trebuie să avem respect pentru România! Amiri, considerat drept unul dintre cei mai talentaţi tineri jucători din Bundesliga, fiind extrem de tehnic, este cu dublă cetăţenie, tatăl său fiind afghan, dar, cu siguranţă, după ce va termina de jucat la Under 21 va alege să continue cu Germania, în condiţiile în care ţara sa aproape că nici nu există pe harta fotbalului.

România U21 – Germania U21. Campion european în 2017 Nadiem Amiri visează la un nou titlu cu GermaniaÎn 2017 Germania a avut cele mai mari emoţii în semifinala cu Anglia, pe care şi-a adjudecat-o doar în urma executării loviturilor de departajare. Cu siguranţă vream să câştigăm din nou Campionatul European! Ştim cum a fost acum doi ani, iar dorinţa de a trăi din nou acele senzaţii reprezintă cea mai mare motivaţie!spune Amiri. Nemţii sunt puţin îngrijoraţi de temperatura ridicată care va fi la ora meciului, dar se consolează cu ideea că acelaşi lucru neplăcut va fi şi pentru adversar.